Home Horoskop VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Kako da znate da se zaljubljuje u vas…

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Kako da znate da se zaljubljuje u vas…

611
0
Horoskop,
Horoskop,

Kako da znate da se zaljubljuje u vas…

Kome treba vremena da se opusti i pokaže osećanja, a s kim znate odmah na čemu ste? 12 znakova zodijaka različitim znakovima pokazuju zaljubljenost, ali ako budete dobro posmatrali kako se stvari razvijaju, znaćete na čemu ste.

Evo kako da znate da li se zaljubljuje u vas prema horoskopu:

OVAN

Oni žele da budu vaš najbolji prijatelj. Veoma su uzbuđeni i puni energije kada su u vašoj blizini. Postavljaju bezbroj pitanja da bi vam bili zanimljivi. Kada se zaljubljuju, veoma su osetljivi na svaki dodir i ne plaše se da naprave prvi korak. Zaljubljeni Ovan je veoma brižan, ali i strastven ljubavnik. Kada se Ovan zaljubljuje u vas, njegova posvećenost vama je konstantna.

BIK

Oni vas obožavaju i prave od blata, ali svoja osećanja, kako postaju jača, zakopavaju sve dublje i dublje. Testiraće vas jako dobro pre nego što steknu poverenje u vas. U međuvremenu, Bik će želeti da u vašu romansu unese sve predivne životne sitnice. Oni će vas potpuno oboriti s nogu pre nego što vam direktno pokažu kako se osećaju.

BLIZANCI

Zaljubljeni Blizanac će non-stop ćaskati s vama i odmah će se vezati. Čak i ako nisu u potpunosti sigurni u to šta osećaju i to će uvek podeliti s vama. Blizanci su zabavni i vole da vole ljude pa je za njih zaljubljivanje osećaj duboke i snažne veze i oni će vam na svaki vaš mali znak odgovarati istog trenutka. Zaljubljivanje u Blizanca je jedan od onih „biti budan čitavu noć i razgovarati baš o svemu“ tipova romanse. Oni u u potunosti otvoreni kada je ljubav u pitanju.

Izvor: net