Home Horoskop Veliki MESEČNI HOROSKOP za JANUAR 2023.

Veliki MESEČNI HOROSKOP za JANUAR 2023.

1689
0

Ovan
Posao: Šta reći na početku kalendarske godine: često volite da se osvrnete na sve ono što se desilo u predhodnoj godini i šta će biti u nekoj viziji u budućnosti. Obavezno trebate da se oslonite na svoju intuiciju i razum. Tokom prve polovine meseca januara imaćete uspone, a kako vreme ide dalje morate da napravite strategiju, jer kako se bude bližio lkraj meseca postoji indikacija ka lošijoj zaradi. Stoga, budite oprezni pri trošenju novca, kako ne bi ste došli u nezavidnu situaciju. Pomoć u finansijskom smislu imate od osobe rođene u znaku Lava ili Raka. Bik je vaš saradnik, a vodite računa ako sarađujete sa Vodolijom.

Ljubav: Provešćete dosta vremena na putovanjima. Tu možete da upoznate osobu koja se bavi poslovima menadžmenta. Vama je potrebno da budete sa osobom koja je otvorenija nego vi i to će sigurno da poboljša vaš ljubavni život. Imate često pozive od bivše simpatije, ali neće moći da bude kao što je bilo, bolje je krenuti sve ispočetka. Oni koji su u braku, uvek su maksimalno privrženi partneru i ne ispuštaju ga iz vida. Imate šesto čulo kada je ljubav u pitanju i možete da računate da ste uvek u pravu u proceni svake osobe koja je u vašem okruženju. Oslonite se na njihov sud! Oni koji su slobodni, dopašće im se jedan Strelac.

Zdravlje: Vodite računa o svom zdravlju, naročito kada je stomak u pitanju. Potreban vam je kontinuiran san.

Bik

Posao: Puni ste energije, kiptite od snage. Morate nešto da promenite bilo da se radi o poslu ili lokalu ukoliko imate prijavljenu firmu, sve je na kraju i sve mora iznova. Nije vam teško, jer vama je prirodno stanje da se desi nešto novo! Imaćete saradnju sa vatrenim znakovima, posebno sa Strelcem i Lavom. Inostranstvo za sada ne stoji, ali pred kraj godine, aktuelne su promene. Saradnja sa velikim firmama, biće od koristi za dalji rad i uvećanje novca. Ne treba da ulažete u poslove nekretnina. Opet aspekat kaže sačekajte i od narednog perioda biće boljih mogućnosti za ostvarenje planova. Bikovi koje se bave javnim poslom ili politikom, ne bi trebali da srljaju u nove poslove, jer mogu da dožive gubitak.

Ljubav: Pored svega što se dešava ako ste neraspoloženi ili nervozni, vi jednostavno nemate želju da budete sa nekim. Više volite svoj svet i samoću. Osobe u znaku Blizanci su nedostižni, ali vas pomalo iritiraju. Možda je najbolje da se vežete za drugog Bika ili Devicu. Oni koji su u braku imaju fizičko odvajanje od partnera ili nerazumevanje. Potreban vam je prijatelj koji će vas pomiriti i unaprediti vaš ljubavni život. Za sada jedno prema drugom ne pokazujete razumevanje, što može doprineti još većem udaljavanju, stvaranju problema. Pokušajte da ga rešite u što kraćem roku.

Zdravlje: Dosta miran period, snažno vam je telo i samim tim odlično zdravlje.

Blizanci
Posao: Kao i uvek vi ste spremni na rad, nove poslove, ideje. Postoji jedan aspekat koji govori da se strpite ukoliko hoćete da budete uspešni tokom godine. Sigurno je da će sam početak 2023. biti veoma važan, jer vam se tu otvara put za inostranstvo kroz prijatelje ili neke nove poznanike. Imaćete poziv iz zemlje severne, zapadne Evrope, gde biste mogli da napravite zanimljiv poslovni dogovor. Ovo je sve predviđeno za budućnost. Sada tokom januara, to je nešto što se tek razvija i zapravo otvara nov poslovni put. Dobra saradnja sa Vagom i Rakom. Sada je važno da pokažete dovoljno strpljivosti i da ne pokleknete tuđim uticajima.

Ljubav: Ljubav je za vas kao raspevana pesmica. Imate osećaj da možete da pomerite planine. Izuzetno ste privlačni, lepi i zanimljivi suprotnom polu. Zanimljivo je da će bivša ljubav opet da se aktivira, ali nećete zadugo biti zajedno. Novo poznanstvo ima jak uticaj na vas i osoba koja vam sledi, može da bude i prava veza koja od leta daje brak. Udvaranje Jarca, Ribe ili Vage. Oni koji su zauzeti, brak ili veza, moraju da pokažu više razumevanja i da spuste loptu, jer preterano sitničarenje u zahtevima prema partneru može da bude pogubno za vezu. Često vaš odnos prema njemu zavisi od vašeg trenutnog raspoloženja. Pokušajte da nešto kod sebe promenite.

Zdravlje: Pluća osetljiva. Moguć je kašalj, zatim raznorazne alergije, ali pre svega treba obratiti pažnju i čuvati se hladnoće kada nastupe pravi zimski dani.

Rak
Posao: Obično januar mesec može da donese ponekad otežanje za optimistične Rakove. Imate problem finansija ili se nalazite u situaciji gde morate da donesete važnu odluku kada su finansije u pitanju. Ono što vas čini jakim je vaš faktor – sreća koja će vam poslužiti da se izborite za bolju budućnost. Novac vam se otvara od druge polovine meseca, a pomoć od Ovna je izvesna. Spremni ste za novi početak od 01. januara, Iako ćete biti razapeti na dve poslovne strane, tačnije dve kompanije će vas tražiti, a vi ipak dobro razmislite, jer biste ipak trebali raditi po svom osećaju i samim tim ostvariti svoj privatan posao. Razmišljajte o tome intenzivno.

Ljubav: Imate i previše udvarača. Ali vama je za oko zapala osoba koja ima novac i na dobrom je položaju. Bićete pored svega rezervisani i možete da očekujete povratnu informaciju sredinom meseca i poziv na sastanak. Savet vam je da uvek verujete svojoj intuiciji, koja je kod vas nepogrešiva. Budite oprezni, svakako ne donosite prenagljene zaključke. Do sada ste se bezbroj puta razočarali, upravo iz tih razloga. Oni koji su u braku ili vezi, imaće zanimljiv period od 20. u mesecu. Opet se vraća stari žar, imaćete osećaj da ste opet na početku veze, upoznavanja.

Zdravlje: Dobro se osećate i iskoristićete maksimalno slobodno vreme za sport, makar to bilo i pešačenje.

Lav
Posao: Previše planova i ambicija mogu da dovedu do nestabilnosti. Poželjno je da radite jedan po jedan projekat, kako biste bili maksimalno skoncentrisani na ono što obavljate. Sada ste u periodu, kada tokom meseca, možete da napravite značajnu promenu. Ceo mesec je buran i ono što je važno da postavite jasne ciljeve. Rak će biti pravi partner za saradnju, a isto tako postoji šansa za put u inostranstvo. Bićete u situaciji da donesete važne odluke za druge. Osoba rođena u znaku Vodolije je dobra za povezivanje sa inostranstvom i može da vam pomogne oko organizacije ili posla.

Ljubav: Iz vas zrači pozitivna energija. Treba vam jaka i snažna emocija prožeta ljubomorom. Ipak će osoba u znaku Device biti pravi partner. Oni koji su u braku ili vezi mogu očekivati sredinom meseca nepoverenje partnera, ali već pred kraj, stanje se stabilizuje. Imate snažnu volju da ubedite partnera u iskrenu ljubav koju pružate. Možda ste previše vremena provodili na poslu. Prethodni mesec je bio vrlo zahtevan. Važno je da i partner aktivno učestvuje u vašim poslovnim problemima. Provedite više vremena sa njim, isplatiće se na kraju.

Zdravlje: Naboj emocija koje osećate uvek može izazvati nervozu. Ovde se savetuje bazen ili sauna.

Devica
Posao: Napravićete plan za budućnost još u prvoj polovini meseca. Februar neće ni doći, a vi ćete imati ideju i plan šta i kako dalje. Svesni ste kao i uvek svojih mogućnosti i kvaliteta tako da će put ka uspehu biti lakši. Finansije dobro stoje, pa vam je novac na dohvat ruke na samom početku meseca, mada bi trebalo da pripazite tokom sredine meseca, jer tada možete možete imati manju krizu, nedostatak sredstava ili čak manji gubitak. Dobro povedite računa i rasporedite ravnomerno finansije. Nezaposleni očekuju poziv iz inostranstva. Prihvatite ga bez ustezanja.

Ljubav: Porodični biznis pojačava i slogu u kući. Ukoliko radite dobro, imaćete mir i blagostanje na emotivnom polju. Oni koju su slobodni, čeka ih uskoro povratak stare ljubavi, ali i jedno novo poznanstvo. Tokom meseca možete biti rastrzani između dve ljubavi. Neće biti tajne, ali sam sklop i događaji će se tako ređati, da će jednog trenutka biti potrebno da se krijete. Dilema je velika, ali neće potrajati. Dolazite do zaključka da je ipak bolje da se okrenete staroj ljubavi. Osoba iz znaka Ovna može biti dobra za emotivni život.

Zdravlje: Vreme praznika stiže i problem slavlja i pojačane ishrane. Niste disciplinovani i to donosi otežanje na polju kardio sistema, telesne težine i samim tim i pojačanu nervozu.

Vaga
Posao: Imate ideje i to će vas voditii ka uspehu. Osoba koja je rođena u znaku Lava veoma je značajna i možete da budete u nekoj vrsti saradnje i izgradnji novih projekata. Osobe koje su nezaposlene mogu očekivati pomoć od prijatelja. Veći novac vam stiže iz inostranstva. Imate pomoć osobe koja radi poslove finansija. Potrebno je da se aktivirate posle 20-tog u mesecu. Pazite pred kraj meseca da vas ne ponese ideja o brzoj zaradi. Vi ste tip koji mora sve svojim radom da zasluži. Bilo kakvi “ laki “ poslovi, za vas mogu biti pogubni. Ne snalazite se u toj sferi poslovanja.

Ljubav: Vaga uvek voli da na samom početku ima predstavu o svom emotivnom bilansu. Tako će biti i tokom meseca, jer vam se otvara konačno put novog poznanastva, ukoliko ste sami. Ovo je osoba koja može da zadovolji vaše kriterijume. Ta osoba ima stabilan posao, nekretninu i veoma je društvena. Neko ko u svakom momentu uliva sigurnost. Potrebno vam je da se oslonite na Strelca ili osobe rođene u znaku Raka. Oni koji su u braku, mogu imati problem zdravlja partnera, ali se reševa sve do kraja meseca. Važno je da budu maksimalno posvećeni partneru u tim momentima, kao podrška.

Zdravlje: Problem sa virusima i plućima. Ukoliko tokom meseca budu previše hladni dani, gledajte da manje izlazite iz kuće, jedino kada je baš neophodno.

Škorpija
Posao: Uvek u pokretu. Samo vam je potrebno malo da biste se pokrenuli. Sada ste u fazi bližih putovanja, kombinacija sa inostranstvom, raznim pregovorima, ali kao i uvek vi ste osoba koja mora da odluči na kraju. Budite oprezni da vas emocije ne ponesu previše, jer vi ste ipak realna osoba. Povoljan vam je period posle 14-tog u mesecu i jačanje polja finansija. Saradnja sa zemljama istočne Evrope mogu biti povoljne za dobru zaradu.

Ljubav: Na ovom polju uvek imate šta da kažete. Tokom novembra ste upoznali osobu koja je zanimljiva i koja se bavi nekim sportom. Interesantne osobe u vašoj blizini popravljaju vam raspoloženje. Škorpije koje su u braku očekuje maksimalu vernost ali i pokornost partnera što je moguće ukoliko je u braku sa osobom koja ceni tradicionalne vrednosti.

Zdravlje: Oprezno kada je sport u pitanju. Imate osetljiva kolena i zglobove i moguće su povrede. Uoči Nove godine to vam je najmanje potrebno.

Strelac
Posao: Tokom meseca decembra morate da se stabilizujete. Posebno kada je vaš emotivni stav može da vam utiče bukvalno na sve. Niste završili saradnju sa klijentima koji su povezani sa zapadnom Evropom. Morate tokom meseca da povučete razumne poteze koji će vas odvesti do visina, gde će vam zarada biti mnogo veća nego što ste očekivali. Ipak poslušajte savete Devica ili Bika. Oni koji planiraju da menjaju posao mogli bi da upadnu u lošu energiju i samim tim neće ostavriti ono što ih interesuje. Sačekajte naredni mesec. Posle 17-mog decembra , imate put koji menja dosta toga u vašem planu i radu za dalji period.

Ljubav: Reklo bi se da ste raspoloženi i da možete da izdržite svako mišljenje i stav. Partner vas ili ne razume pa morate da ćutite i budete oprezni, kako brak ili veza ne bi krenula nizbrdo. Iako ste puni ljubavi ne umete to da pokažete. Pokušajte sa komunikacijom ili nekim kraćim izletom u prirodu. Slobodni Strelčevi imaće susret sa Blizancem ili Vagom koji će sigurno promeniti životni kurs. Posebno dobar period za ljubav u četvrtoj nedelji meseca.

Zdravlje: Moguće su jake nervoze, problem sa krvnim pritiskom, ali i mogućnost povreda, lomova kostiju.

Jarac
Posao: Spremni ste za doček Nove godine i sve ćete učiniti da ovaj period u toku decembra učinite važnim i finansijski jakim za vas. Tokom meseca ćete imati želji da promenite sve što ste planirali ili želeli u toku godine. Nećete se vraćati na staro, menjate ljude, saradnike, pa čak ste spremni i na promenu posla ako je tu bolji finansijski deo. Uglavnom sada je važno da sarađujete sa onima koji imaju otvoren um i nove ideje. Novac koji ste imali kao dug biće vraćen, a vama vaši dužnici vraćaju dugovanja do 25-tog u mesecu. Potrebna vam je saradnja sa vatrenim i vazdušnim znacima. Osoba rođena u znaku Ovna može biti od velike koristi i pomoći.

Ljubav: Tokom decembra možete pokazati izvesnu ljubomoru i nepoverenje prema partneru. Tražite stabilnost i odanost kod partnera. Posebno osobe koje su u braku imaće problem šta i kako dalje? Da li da ostanu ili da izadju iz zajednice. Teška vam je predhodna godina bila, nikako stabilizacija na emotivnom polju. Imali se poznanstvo koje ni sad ne umete ili ne možete da definišete. Osoba može biti iz druge države , ili neko ko je dugo živeo u inostranstvu pa se vratio. Slobodni će imati vezu sa Jarcem ili Rakom.

Zdravlje: Brzo reagujete, gotovo uvek ishitreno i bez dužeg razmišljanja, pa napetost i nervoza mogu biti problem tokom celog meseca.

Vodolija
Posao: Dolazi period koji je totalno nov za vas. Kreće mesec od koga možete samo da očekujete najbolje. Promene su izvesne, mada ih vi ne volite, ali moraćete da se otvorite i započnete život koji niste imali prilike pre da vodite. Saradnici su pored vas i dalje, oni veruju u vaše sposobnosti i neće biti drugih koji su zamenljivi. Verujete bikovima Devici i Ribama. U ovom trenutku oni su vaši najbolji saradnici. Verujte sebi i kraj meseca je mnogo bolji od samog početka godine.

Ljubav: Dosta ste vezani za ljubav i porodični kutak. Ono što je važno jeste da se posvetite kući i svom partneru i neće biti problema. Slobodni će imati novo poznanstvo i neće znati šta da rade i kome da se poklone. Verovatno će jedna Vaga biti nešto što je vama potrebno ili totalno druga osoba kao Devica ili Bik koji vas najbolje razumeju. Važno je da pokažete zdrav razum.

Zdravlje: Pritisak, problemi sa bubrezima, zujanje u ušima. Nervoza često pravi problem depresije.

Ribe
Posao: Ovo je period pun promena za vas. Vreme je da se vratite sebi i svojim vrednostima. Poslovno ste uvek spremni za novi početak. Posle 5-tog u mesecu, očekujte da napravite važan korak ka inovatorskim idejama. Prijatelji nude šansu za dobrim poslom. Januar je mesec kada traba da stvorite koncepciju šta ćete raditi u budućnosti. Verovatno će vas jedan Lav probuditi iz sna a Ribe učiniti da privučete mnoštvo klijenata. Veći novac od druge polovine meseca.

Ljubav: Spremni ste da sve stavice ad akta i to je ono što predstavlja osnov za budućnost. Možete očekivati da vaš rejting poraste, a samim tim i zainteresovanost kod suprotnog pola, jer uvek plenite gde god da se nađete. Decembar je mesec za nova poznanstva. Oni koji su zauzeti mogu da očekuju privrženost partnera, ali isto tako i stalnu potvrdu ljubavi.

Zdravlje: Obatite pažnju na disajne puteve i prehlade. Iako ne volite čajeve i tople napitke, ovoga puta to je neophodno kako bi ostali zdravi do kraja godine.

(Marko Voronjin)