Home Horoskop Ako svuda vidite broj 311 to ima veliko značenje za vas –...

Ako svuda vidite broj 311 to ima veliko značenje za vas – evo šta vam poručuje taj anđeoski broj

480
0

Često vam se čini da svuda oko sebe vidite jedan te isti broj? To je zapravo vaš anđeoski broj, a ključ za njihovo razumevanje kreće od onoga šta se dogodilo ili o čemu ste razmišljali kada ste ih primetili.

Od 111 do 999, smatra se da određeni nizovi brojeva imaju posebna značenja, a svaki od njih deluje kao glasnik naših vodiča i svemira.

Šta su anđeoski brojevi?
Anđeoski brojevi su nizovi ponavljajućih brojeva, koji se često vide u skupovima od tri ili četiri poput 222 ili 2222, iako se mogu prikazati i kao podeljeni brojevi, kao na primer 3433 ili 717.

– Anđeoski brojevi su sinhronicitet ili značajna slučajnost, božansko vodstvo od anđela i svemira – objašnjava autorka i ekspertkinja Tanja Kerol Ričardson.

 

Značenja različitih cifara variraju i često se odnose na to koliko je broj veliki ili mali.

Broj 1, kao prvi jednocifreni broj, na primer, obično označava početak, dok se broj 9, poslednji jednocifreni broj , često odnosi na završetak.

Prema Ričardson, mogli biste da primetite da je sat na 1:11 dok ste, na primer, razmišljali o proširenju svog poslovanja, što bi bio pozitivan znak da krenete dalje s idejom i prihvatite nove početke.

Šta 3 i 1 predstavljaju u numerologiji?
U numerologiji, Ričardson objašnjava da se broj 1 odnosi na novosti – nove stvari, nove cikluse, nove početke i unošenje novih elemenata u život.

Prema rečima vidovnjakinje Megan Mišel Fajrster, to je takođe znak da imate sposobnost i priliku za stvaranje, sve dok imate ispravan način razmišljanja.

– Jedan predstavlja sposobnost da stvarate. Ja ga zovem ‘broj Arhitekta’ – kaže Fajrster, dodajući da vas, kada ga ugledate, podseća na moć koju posedujete.

Vaš svet uvek oblikuju vaše misli i reči, a kada vidite ovaj broj, to je podsetnik na to, i traži od vas da se vratite pozitivnijem, kreativnijem toku, objašnjava.

Što se tiče broja 3, prema Fajrster, to je glavna poruka harmonije koja postoji svuda i poruka da su naši umovi, tela i duhovi povezani kao jedno.

– Morate se brinuti o svom životu na uravnotežen način ili će sve patiti. Videti ovaj broj podsticaj je vaših anđela da vidite koje delove svog života trenutno zanemarujete i poziv na akciju da ih vratite na pravi put – dodaje ona.

Broj 3 takođe se može povezati sa samoizražavanjem, komunikacijom, kreativnošću, optimizmom i radošću, prema numerološkinji Mišel Bušanan.

– To je vrlo moćna kreativna sila koja pojačava misli, reči i emocije, tako da kada živimo u visokoj vibraciji, izražavajući se radosno i pozitivno u svetu privlačimo više sreće, obilja i dobrih stvari – ističe Mišel.

Broj 311 znači:
1. Vaš naporan rad se isplati.

Prema Fajrster, anđeoski broj 311 često nagoveštava da vas čeka neka vrsta nagrade.

– To znači da naporan rad koji ste uložili nije prošao nezapaženo u svemiru – napominje.

Šta učiniti u vezi s tim: Uz ovu pozitivnu ulaznu energiju iz svemira, Fajrster kaže, da je vreme da primite ono što vam se duguje.

– Otvorite um prema mestu gde ćete ga primiti, biće to mesto gde vam je najpotrebniji – dodaje ona, a prenosi 24sata.hr.

2. Ne treba brinuti šta drugi misle.

Broj 311 takođe govori o samopotvrđivanju. Fajrster, napominje da vas on podseća na to da drugi neće uvek ceniti sve što radite.

– Razumevanje da je nagrada koju ćete dobiti od više sile, a ne odobravanjem od drugih, pomoći će vam da uvidite njenu vrednost kada dođe – kaže ona.

Šta učiniti u vezi s tim: Ako ste se previše usredsredili na odobravanje od drugih, Fajrster objašnjava da 311 želi da vas podseti da od jedne osobe treba da dobijete, od vas samih.

3. Vreme je da verujete u sebe.

Broj 311 je poziv da verujete u sebe i izrazite se svim srcem – bez brige o tuđem odobravanju. Tek tada se možete otvoriti za primanje dobrih stvari koje vam dolaze.

Šta učiniti u vezi s tim: Dok radite na tome da verujete u sebe i budete uvereni u svoje sposobnosti, uklonite sve prepreke ili ograničavajuća uverenja koja ometaju vašu komunikaciju, izražavanje ili opšti osećaj vrednosti.

311 značenje za ljubav:

Ako ste u vezi…
Ako ste u vezi i stalno viđate 311 u kontekstu koji je povezan s partnerom ili vezom, Fajrster kaže da bi to moglo govoriti da počnete da ubirate plodove romanse koju ste stvorili.

– Provođenje vremena zajedno, rad na komunikaciji i osećaj povezanosti isplatili su se u vrednoj vezi koju ste stvorili sa svojim partnerom – objašnjava ona.

Šta učiniti u vezi s tim: Ovo je poziv na akciju u kontekstu da nastavite da radite ono što radite. Budući da je 311 pozitivan znak za odnose, služi kao signal da sve što radite funkcioniše, pa tako nastavite.

Ako ste slobodni…
Ako ste slobodni i 311 se pojavljuje kada razmišljate o vezama, to bi moglo da vas podstakne da praktikujete samoljublje i zahvalnost, prema Fajrster.

– Ovaj broj dolazi kako bi vas podsetio da su nagrade koje tražite u ljubavi već vaše, da sada žive u vama i traže od vas da se potapšete po leđima jer ste odvojili vreme da ih negujete – dodaje.

Šta učiniti u vezi s tim: U ovom kontekstu, broj 311 traži da se usredsredite na sebe.

– Ono na šta se fokusirate raste i broj vas podseća da će se ljubav koju stvorite za sebe proširiti na druge, koji će doći i voleti vas onako kako zaslužujete – kaže Fajrster.

Svemir uvek šalje znakove i signale. Kada je reč o 311, videti ovaj anđeoski broj znak je da vam dolaze dobre stvari – samo morate da verujete u sebe, donosi MBG.