Home Svaštara VIDEO: Pas je pregledao mačiće, a onda pobjegao od njih… Nećete vjerovati...

VIDEO: Pas je pregledao mačiće, a onda pobjegao od njih… Nećete vjerovati što im je donio!

1102
0

Često se ponavlja izreka kako pse mi ljudi, kao vrsta, nismo zaslužili. Zaista: psi su toliko dobri prema nama, puni ljubavi i bezgraničnog povjerenja, vide nas kao najbolje stvorove koji postoje. Naravno da mi to nismo, pa prema tome, zaista ne zaslužujemo bića koja nas toliko obožavaju.

Snimka psa kako brine o mačićima još je jedna potvrda te tvrdnje. Veliki čupavac, naime, dolazi do mjesta na kojem se nalaze tri posve malena mačića. Jasno je kako su još trebali biti s mamom, pa pas, nakon što ih pomno pregleda i ponjuši, odlazi. U prvi mah su mnogi pomislili da je pas izgubio interes za malce, no zapravo se događa nešto posve drugačije.

On, naime, odlazi i donosi njihov pribor za hranjenje. U idućem kadru vidimo ga kako među zubima drži njihove bočice s mlijekom, dok maleni piju mlijeko.

Mnogi su komentirali kako ih je postupak psa oduševio – njegov interes za malce i njegova briga za njih zaista su dirljivi. Pokazuje to da životinje itekako imaju osjećaje, posebno kada je riječ o mladunčadi. Nebitno koje je vrste.