Home Zdravlje RECEPT ZA MASNU JETRU: Pomaže pri čišćenju i izbacivanju masti i toksina...

RECEPT ZA MASNU JETRU: Pomaže pri čišćenju i izbacivanju masti i toksina iz tijela…

9283
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Pomaže pri čišćenju i izbacivanju masti i toksina iz tijela…

Možda ste čuli koliko je zdravo jesti nekoliko suhih grožđica, jer tako možete spriječiti kardiovaskularne bolesti jer vam pomažu u čišćenju vaše krvi.

Suhe grožđice se pokazuju vrlo hranjivom hranom, poput većine oraha, ali danas ćete naučiti pripremiti prirodno piće koje je vrlo učinkovito za sprječavanje bolesti. Suhe grožđice se mogu konzumirati u više oblika, bilo kao pratilac u vašim salatama, jogurtu.

Prednosti konzumiranja:

– Imaju veliki izvor energije zbog visokog sadržaja ugljikohidrata

– To je prirodni diuretik

– Imaju vlakna koja pomažu u probavi

– One potiču cirkulaciju krvi

Voda sa suhim grožđicama može biti iznimno povoljno prirodno piće:

Kad se suhe grožđice rehidriraju 24 sata, dobivate vrlo ukusnu tekućinu koja se može uzeti u bilo koje doba dana. A ako ste osoba koja ne voli jesti suhe grožđice, s tim pićem koje ima drugačiji okus, možete ga uživati ​​i iskoristiti vitaminima i mineralima koje sadrži.

Ovo su njihova svojstva:

– Pomaže u suzbijanju nečistoća našeg organizma

– Pomaže detoksifikovati jetru

– Omogućuje pravilnu probavu hrane

Zbog svojih bioflavonoidnih svojstava suhih grožđica, oni se prenose u vodu i ostaju veliki antioksidans.

RECEPT:

Sipati 750ml vode i skloniti prije nego što prokuha. Sada dodajte šalicu suhih grožđica u tu vodu i ostavite 15 minuta. Zatim, procijedite i operite suhe grožđice čistom vodom na sobnoj temperaturi. U spremniku koji je hermetičan ostavite oprane suhe grožđice. Nakon toga, uzmite 1 litru filtrirane vode i ulijte je u zdjelu sa opranim suhim grožđicama. Ostavite da odstoji 24 sata u hladnjaku.

PRIMJENA:

U slučaju da želite detoksifikovati tijelo, popijte ovo piće (jedna čaša dnevno) na prazan želudac kako bi vam pomogao očistite tijelo, a posebno krv.