Home Zdravlje ZABORAVITE NA BOLESTI: Nevjerovatno je da se ovaj recept koristi svakih pet...

ZABORAVITE NA BOLESTI: Nevjerovatno je da se ovaj recept koristi svakih pet godina…

158
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Nevjerovatno je da se ovaj recept koristi svakih pet godina…

Davne 1972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je nevjerovatan recept, star čak 5 000 godina! Koristi se za mnoge bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!

Glavni sastojak recepta koji se korsti kod mnogih bolesti jeste bijeli luk. Nemojte da vas to odmah udalji, jer ga pri konzumiranju nećete ni osetiti, a podarićete organizmu pravi preporod!

Zbog alicina koji sadrži, bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je i u suzbijanju virusa, gljivica i parazita.

Veruje se da ova tečnost pomaže kod ateroskleroze, bolesti pluća, impotencije, sinusa, visokog pritiska, atritisa, reume, gastritisa, hemoroida, mršavljenja, problema sa vidom i sluhom.

Da biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350 grama bijelog luka i 200ml 95-procentnog alkohola ili ruma. Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili benzalkonijum-hlorid.

Priprema:

Odvojite čenove bijelog luka, očistite i izgnječite. Pomješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru dva dana.

Primjena:

Ova jako zdrava mješavina smije da se pije najviše 12 dana i to sipajući određeni broj kapi u čašu vode prije doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije prije ručka i tri prije večere.

Detaljno uputstvo za primjenu pogledajte u tabeli:

Zdravlje,
Zdravlje,

Izvor: net