Home Zdravlje IZBACUJE OTROVE I STRES IZ TIJELA: Neće vam trebati ni jedan drugi...

IZBACUJE OTROVE I STRES IZ TIJELA: Neće vam trebati ni jedan drugi lijek…

3992
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana…

Očistićete organizam i od viška soli i masnoće, pa će i problem nadutosti i viška kilograma biti bolji. Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, tačnije da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju. Ovaj prirodni recept će sve to uraditi i očistiti organizam od viška soli i masnoće, ali i osloboditi vas stresa i hroničnog umora!

Pored primjene ovog recepta, za dugotrajne rezultate potrebno je i da se zdravo hranite, ne jedete brzu hranu i pijete vještačka pića puna štetnih dodataka. Osobe koje ne piju vino ili uopšte alkohol mogu više da piju prirodne sokove od grožđa, višnje i slično, jer sadrže zdrave sastojke.

Sastojci:

– 12 čehnova bijelog luka

– pola litre crnog vina

Priprema:

Očistite bijeli luk i ustitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svjetlosti 2 sedmice i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.  Nakon 2 sedmice, procijedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu.

Primjena:

Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana.

Napomena:

Ovo je jak napitak i zato ga primjenjujte sa pauzom od 6 mjeseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje. Prvi rezultati vide se već nakon 24 sata jer ćete se osjećati mnogo opuštenije.

Izvor: net