Home Zdravlje MOŽE SE KORISTITI ZA DJECU I ODRASLE: U potpunosti uklanja višak sluzi...

MOŽE SE KORISTITI ZA DJECU I ODRASLE: U potpunosti uklanja višak sluzi u grlu i plućima…

211
0
Zdravlje,
Zdravlje,

U potpunosti uklanja višak sluzi u grlu i plućima…

Pluća su jedan od najvažnijih organa jer su odgovorna za inhalaciju i pohranu kisika, te izbacivanje ugljen dioksida iz tijela kroz nos.

Ako je nos blokiran zbog viška sluzi, onda to može imati utjecaja i na pluća. Da bi vaš imunološki sistem bio snažan, morate pogledati čarobno piće koje smo pripremili za vas. Vrlo je dobro za djecu i odrasle.

Sastojci:

– zob (100g)

– 1 šoljica meda (70g)

– čaša vode (0,2l)

Priprema:

Isprati zob (100 grama) sa malo vode i pomiješati sa čašom vode (0,2l). Kuhajte smjesu nekoliko minuta i ostavite tokom cijele noći. Nakon toga, dodajte 1 šoljicom meda (70g) i sve dobro izmiješajte da se med istopi. Dobijenu smjesu ili napitak spremite u staklenu bočicu. Mješavinu možete držati u hladnjaku i trajat će oko sedam dana.

Primjena:

Pijte 30-40ml ovog pića na prazan želudac. Ovo piće je također pogodno za djecu. Morate nastaviti to raditi više od 40 dana. Ne propustite dane i pobrinite se da pripremite količinu za 40 dana. Ovo piće će u potpunosti ukloniti višak sluzi u grlu i plućima. Pluća će postati slobodna od bilo kakve opstrukcije i moći će slobodno disati.