Home Zdravlje PIJTE OVAJ NAPITAK TRI DANA ZA REDOM: Pomaže kod gastritisa i bolova...

PIJTE OVAJ NAPITAK TRI DANA ZA REDOM: Pomaže kod gastritisa i bolova u želucu…

186
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Pomaže kod gastritisa i bolova u želucu…

Gastritis se uglavnom definiše kao upala sluznice želuca koja je zaslužna za stvaranje sloja ćelija koje prekrivaju unutrašnji dio želuca i štite ga od želudačnih kiselina.

Ova upala se uglavnom javlja usljed korišćenja lijekova kao što su aspirin i ibuprofen, kao i prekomjernog konzumiranja alkohola. Danas želimo da vam pokažemo odličan prirodan lijek koji može pomoćo kod upornog gastritisa tokom 3 dana upotrebe napitka.

Prirodni recept za gastritis:

Uporedo sa prethodno navedenim uzrocima, postoji bakterija koja se naziva helikobakter pilori koja napada želudačni epitelium i prouzrokuje nastanak ovog zdravstvenog problema. Sa ovim prirodnim napitkom ćete moći da se odbranite od ove bolesti u roku od tri dana.

Peršun za borbu rotiv gastritisa:

Različita sadržina vitamina A,B,C, E i K kod peršuna ga čini savršenim prirodnim sastojkom kod bilo kakvog tipa digestivne bolesti. Evo kako možete pripremiti ovaj moćan prirodni recept za gastritis.

Objašnjenje:

Temeljno operite šaku lišća peruna i stavite ga da proključa u litar vode. Ostavite lišće peršuna u ključaloj vodi na barem 5 minuta. Nakon toga pustite rastvor da odstoji 2 sata. Filtrirajte napitak i proceđenu tečnost prespite u staklenu teglu.

Ispijte čašu ovog nevjerovatnog rastvora od peršuna svaki dan dok traju simptomi. Uz konzumiranje ovog moćnog prirodnog napitka, takođe vam ostavljamo još jedan spektakularan prirodan recept za tretiranje ovog stanja.

Voda od pirinča za borbu protiv gastritisa:

Voda od pirinča će vam pomoći da efikasno uklonite upalu abdomena i simptome koji se javljaju usled gastritisa.

Priprema i primjena:

Skuvajte 150 grama pirinča u litri vode. Nakon 20 minuta na vatri, ocijedite pirinač i sačuvajte vodu od kuvanja u staklenoj tegli. Pijte pirinčanu vodu svakodnevno dok traju simptomi gastritisa. A već nakon prva 3 dana trebalo bi vam biti mnogo lakše.