Home Zdravlje RECEPT ZA SMANJENJE TJELESNE TEŽINE: Posebno je djelotvoran za mast na stomaku…

RECEPT ZA SMANJENJE TJELESNE TEŽINE: Posebno je djelotvoran za mast na stomaku…

146
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Posebno je djelotvoran za mast na stomaku…

Nažalost, ne postoji čarobni štapić za skidanje viška kilograma. Ali sa dovoljno fizičke aktivnosti, više kretanja i zdrave ishrane možete brzo prilagoditi težinu. Ono što će vam pomoći da ubrzate gubitak kilograma jeste ovaj napitak koji možete napraviti od prirodnih sastojaka koje možda već imate u vašoj kuhinji. Pokazaćemo vam najbolji recept za smanjenje tjelesne težine, koji vam može pomoći da smanjite 1 cetimetar masti sa stomaka dnevno.

No, nije samo dobar za skidanje kilograma:

Pomoći će vam da uklonite sav višek vode iz organizma, pobljšat će funkciju vašeg mozga, pamćenje, sluh i vid.

Sastojci:

– 125g hrena

– 4 limuna

– 2cm svježeg đumbira

– 3 kašike meda

– 2 kašike cimeta

Priprema:

Prvo očistite hren i đumbir, oljuštite ih i ubacite u blender. Dodajte limun, ali ako ne koristite organski, samo iscijedite sok. Zatim dodajte cimet i med. Sve dobro izmiješajte i stavite u teglu. Teglu čuvajte u frižideru.

Kako ga koristiti:

Uzmite jednu kašiku ujutru na prazan želudac i jednu kašiku prije spavanja. Ako želite da dobijete najbolje rezultate onda ovaj recept koristite 3 sedmice uzimajući ga po dvije kašike dnevno.

Napomena:

Ovaj recept za skidanje tjelesne težine jeste dobar ali morate da imate na umu, ako mislite da zaiste izgubite željene kilograme, da obavezno reducirate dnevne obreke, uvedete barem malo fizičke aktivnosti i pijete makar 2l vode dnevno.