Home Zdravlje RASTAPAČ MASTI: Skida suvišne kilograme, jača imunitet, uravnotežuje probavu…

RASTAPAČ MASTI: Skida suvišne kilograme, jača imunitet, uravnotežuje probavu…

247
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Skida suvišne kilograme, jača imunitet, uravnotežuje probavu…

Spoj ovih namirnica prava je detoksikacija organizma. Ubrzat će vam metabolizam i ojačati imunitet. Težite li sagroijevanju masnoća, odaberite prirodni put. Mješavina ovih nekoliko lako dostupnih sastojaka za vaše će tijelo djelovati iznimno revitalizirajuće.

Sve dobrobiti meda i više su nego poznate, a njegova kombinacija sa limunom pravi je dar za zdravlje. No, u ovom je pripravku ključan “detalj” za mršavljenje jabučni ocat, a detoksikacijski posebno cimet.

Sastojci:

– 1 žličica cimeta

– 2 žlice jabukova octa

– 1 žlice meda

– 2 žlice limunova soka

– 1 čaša vode

Kombinacija ovih sastojaka pomoći će vam u sagorjevanju masti i ubrzati vaš metabolizam.

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i dobro ih promiješajte. Ako nemate blender, izmiksajte ih mikserom nakon što ste limun usitnili nožem (odstranite koru ako limun nije domaći). Pripravak držite u hladnjaku.

Primjena:

Pijte ga svakoga jutra po jednu žlicu na prazan želudac. Rezultati će biti ubrzo vidljivi!

Dobrobiti:

Naime, limunov sok ima alkalni učinak na tijelo, a posebno pomaže u regulaciji pH i pomaže u uravnoteženju razine šećera u krvi. Što je najvažnije, sadrži vitamin C.

Jabukov ocat obiluje dobrim bakterijama i enzimima.

Med se može koristiti i za mršavljenje. Stoljećima se koristio kod rana, a izvrstan je za srce, kožu, ginekološke bolesti i imunitet. Smanjuje grlobolju, smiruje živce, jača metabolizam i stimulira probavu, što pomaže u mršavljenju.

Cimet je poznat kao jedan od najboljih antioksidanasa na svijetu. Za ravnotežu šećera u krvi upravo je on među najboljima.