Home Zdravlje RECEPT KOJI MOŽE PREPORODITI ORGANIZAM U ROKU OD 10 DANA: Narodni napitak...

RECEPT KOJI MOŽE PREPORODITI ORGANIZAM U ROKU OD 10 DANA: Narodni napitak za čišćenje krvnih sudova…

215
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Narodni napitak za čišćenje krvnih sudova…

Da biste sasvim očistili krvne sudove, pokušajte sa ovim prirodnim starinskim receptom. Godine i nepravilna ishrana dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola.

Zbog toga su znatno suženi. Kao rezultat, dolazi do slabog snabdevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život.

Osim toga, mozak znatno pati, a krvni pritisak raste. Posledica ovih procesa mogu biti moždani, srčani udar, kao i druge ozbiljne bolesti.

Ovaj stari narodni recept precizno čisti holesterol sa krvnih sudova, a ovo su njegovi osnovni sastojci:

– 4 cela limuna

– kriška korena đumbira

– 2 litra vode

– 4-5 čenova belog luka

– 2 kašike meda

Priprema:

Dobro operite limun i prelijte ga vrelom, ključalom vodom da biste uklonili nečistoće. Zatim, ga izvadite iz vode i sameljite zajedno sa korom. Đumbir i beli luk očistite, isecite u blenderu ili sameljite na mašini za meso. U posebnoj šerpi, prokuvajte 2 litra vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu, koju ste kuhali, stavite beli luk, đumbir i med i limun. Sve dobro izmešajte i pohranite u frižider.

Primjena:

Svaki dan popijte na prazan stomak oko 100ml ujutru, pa isto toliko uveče. Tretma traje oko 3 nedelje. Napravite pauzu od nedelju dana, pa posle još 4 nedelje uzimajte ovaj napitak. Efekat ćete osetiti već nakon 10 dana.