Home Zdravlje ČUVENI RECEPT ZA IZBACIVANJE MASNIH NASLAGA: Već nakon prvog uzimanja imaćete osjećaj...

ČUVENI RECEPT ZA IZBACIVANJE MASNIH NASLAGA: Već nakon prvog uzimanja imaćete osjećaj da vam gori stomak…

230
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Već nakon prvog uzimanja imaćete osjećaj da vam gori stomak…

Mnogima se masnoće na stomaku natalože jer se nedovoljno kreću i jedu previše nezdravo. Međutim, neki opažaju da im struk postaje sve širi, iako se hrane pretežno zdravo i jednako su aktivni.

Danas smo za vas pripremili recept, koji sagorijeva masne naslage sa stomaka. Glavni sastojci ovog recepta su svježi hren, neprskani limun sa korom i med. Već je puno rečeno o medu i limunu, stoga ćemo se kratko osvrnuti na hren.

Zbog svog sastava (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, gvožđe, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor), hren je osim gurmansko, izuzetan i kao zdravo sredstvo. Neizostavan je dodatak raznim jelima, posebno uz masnu hranu jer pomaže da se lakše svari.

Hren čisti organizam, ubrzava metabolizam, otklanja umor, pa se najviše preporučuje dijabetičarima. Podstiče razmnožavanje i razvoj korisnih bakterija u crijevima.

Čuveni recept za razbijanje masnih naslaga:

Sastojci:

– 125g hrena

– 3 neprskana limuna

– 3 kašike meda

Priprema:

Izmiksajte u blenderu 125 grama hrena. Uzmite tri limuna, rasijecite ih, izvadite iz njih sjemenke, pa ih zajedno sa korom takođe izmiksajte i pomiješajte sa hrenom. U to dodajte tri kašike meda i sve dobro izmiješajte. Čuvajte ovaj napitak u zatvorenoj teglici u frižideru.

Primjena:

Uzimajte po jednu malu kašiku ovog melema dva puta dnevno uz obroke. Uzimajte ovaj melem tokom 3 sedmice i gledajte kako se obim struka smanjuje.