Home Zdravlje ČISTI JETRU I ZAKRČENE ARTERIJE: Jedan od najmoćnijih narodnih mješavina za zdravlje…

ČISTI JETRU I ZAKRČENE ARTERIJE: Jedan od najmoćnijih narodnih mješavina za zdravlje…

282
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Jedan od najmoćnijih narodnih mješavina za zdravlje…

Glavna namena ovog eliksira je prevencija i čišćenje zakrčenih arterija (arteroskleroza), pomoć kod povišenih masnoća u krvi, sprečavanje umora, pomoć kod infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema te čišćenje jetre.

U nemačkoj narodnoj medicini ovaj recept se koristi od davnina, a dobro će doći svima. Ovaj eliksir oporavlja telo od glave do pete.

Sastojci:

– 4 veće glavice belog luka

– 4 kompletna limuna sa korom

– manji koren đumbira

– 2 litre vode

Priprema:

Ogulite beli luk i zajedno sa đumbirom ubacite u blender. Izmiskajte dobro dok se smesa ne sjedini. Smesu iz blendera sipajte u šerpu i dodajte 2 litre vode. Šerpu stavite na zagrejanu ringlu i sačekajte da smesa prokuva.

Ostavite da se napitak ohladi te mu dodajte limun koji ste prethodno takođe izblendali. Nakon toga procedite u staklenu flašu. Napitak čuvajte u frižideru.

Primena:

Ovaj eliksir se pije svako jutro po jedna čaša od 2dl najmanje 2 sata pre jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Ciklus terapije traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega je potrebno napraviti pauzu od jedne nedelje.

Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po ukusu. Nakon 3 nedelje korišćenja trebali biste osetiti značajno poboljšanje.