Home Zdravlje ZA STRUK KAO U MANEKENA: Recept koji čisti tijelo od naslaga masti…

ZA STRUK KAO U MANEKENA: Recept koji čisti tijelo od naslaga masti…

364
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Recept koji čisti tijelo od naslaga masti…

Još uvijek niste poduzeli ništa po pitanju nagomilanog sala na vašem struku. Želite da vam stomak bude manji, struk tanji, a tijelo očišćeno od naslaga masti, ovdje je rješenje.

Postoji recept za obrok koji se jede samo tri dana, obavezno zaredom, a koji će učiniti pravo čudo za vaš stomak, i spolja, i iznutra.

Ključ je u tome što će ova vitaminska hrana očistiti masnoće, naslage i sve ostatke otpada iz vaših crijeva, pa će nadutost vidno nestati, stomačne kiseline moći će pravilnije da rade, a vi ćete već za tri dana izgledati mnogo mršavije!

Sastojci:

– kupus

– cvekla

– mrkva

– limunov sok

– maslinovo ulje

Priprema:

Izrendajte kupus, cveklu i mrkvu u razmjeri 3:1:1. Dodajte malo začina po vašoj želji (peršun, celer), pa izmiješajte povrće, ocijedite tečnost, pa prelijte salatu sokom od jednog limuna. Na kraju dodajte nekoliko kapi maslinovog ulja i vaš vitaminski obrok je gotov. Ne dodajite so.

Kako jesti:

Jedite svako veče bar tri sata prije spavanja, minimum tri dana i već tada ćete primijetiti sjajne rezultate. Naravno, ovu vitaminsku hranu možete nastaviti da jedete svaki dan.