Home Zdravlje KOD BOLOVA U KIČMI, ZGLOBOVIMA, NOGAMA: Isprobajte ovaj prirodni recept i nećete...

KOD BOLOVA U KIČMI, ZGLOBOVIMA, NOGAMA: Isprobajte ovaj prirodni recept i nećete se pokajati…

240
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Isprobajte ovaj prirodni recept i nećete se pokajati…

Želite da vas kičma više nikada ne boli? Isprobajte ovaj prirodni recept, i nećete prepoznati svoju kičmu. Jer, sve što je genijalno je zapravo veoma jednostavno i dostupno, bukvalno na dohvat ruke.

Sastojci:

– 1 suha smokva

– 1 suha kajsija

– 5 suhih šljiva

Primjena:

Ako želite da zaboravite na bolove u kičmi, 45 dana, svako veče, pred spavanje, treba da jedete: 1 suhu smokvu, 1 suhu kajsiju, 5 suhih šljiva. Plodove možete da jedete same ili da ih pomiješate sa malo meda.

Ovi plodovi sadrže supstance koje izazivaju regeneraciju tkiva, koje sastavljaju intervertebralne diskove. Oni ih čine jačim i čvršćim. Pršljenovi počinju sami da staju na određene njima prirodom, mjesta, bez spoljne manuelne korekcije.

Svaki plod posebno sadrži određene elemente i supstance, a njihovo miješanje daje odlične supstance, koje su izuzetno efikasan protiv bolova u kičmi. Izuzetno je korisno za muškarce i za žene.

Ovo je čuveni recept koji je dobijen na poklon od sportista olimpijaca, koji su na taj način regenerisali svoju kičmu poslije teških fizickih napora. Nadamo se da će vam ovaj recept biti od koristi.