Home Zdravlje NARODNI RECEPT ZA OBNAVLJANJE HRSKAVICE: Ublažava bolove u koljenima i kičmi…

NARODNI RECEPT ZA OBNAVLJANJE HRSKAVICE: Ublažava bolove u koljenima i kičmi…

326
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Ublažava bolove u koljenima i kičmi…

Kako godine odmiču bol u leđima, vratu, ramenima i koljenima se pojačava. Evo kako ćete ga ublažiti i sebi život olakšati. Ako vas leđa ili koljena stalno bole, a ta bol vremenom onemogućava vaše kretanje, vrijeme je za odlazak doktoru ili potražnjom za nekim alternativnim metodama.

Predstavljamo vam domaći narodni recept za obnavljanje hrskavice koji ujedno ublažava nastale bolove na problematičnim mjestima:

Potrebno vam je:

– pakovanje želatina (5g)

– četvrtina čaše hladne vode

Priprema:

Uveče u četvrtini čaše hladne vode razmutite kesicu bilo kojeg želatina i ostavite ga do ujutru.

Primjena:

Svako jutro, na prazan stomak pojedite ovu želatinastu masu. Pošto je ukus malo “bljutav”, ovoj masi možete da dodate limunov sok ili med ili jogurt. Bilo šta što bi poboljšalo ukus.

Ovaj tretman mora da traje 30 dana, zato se potrudite da ne preskačete ovaj tretman ni jedno jutro. A već nakon 10 dana osetićete olakšanje, ali nemojte tada da zaboravite na želatin. Istrajte i punih trideset dana se držite ispijanja ove smjese.

Kada završite sa korišćenjem ovog tretmana, narednih 6 mjeseci ne smijete da ga koristite. Ovo je provjerena metoda koja je milionima ljudi pomogla da obnove hrskavicu i tako smanje bolove iz zglobova i kičme.

Zašto želatin:

Ovaj proizvod se dobija preradom kostiju i tetiva goveda. Ljudima poboljšava stanje krvnih sudova i vlakana unutar tijela. Želatin sadrži i korisne aminokiseline koje blagotvorno utiču na ljudsko vezivno tkivo, što je posebno važno kod bolesti zglobova.

Želatin podstiče:

– jačanje srčanog mišića i zglobova

– normalizaciju metabolizma

– poboljšanje zdravlja kože i kose

– poboljšanje rasta kose i noktiju

– elastičnost tetiva i ligamenata