Home Zdravlje MOGU DA OPORAVE CIJELI TIJELO: Jetru, žuč i štitnu žlijezdu obnavljaju iz...

MOGU DA OPORAVE CIJELI TIJELO: Jetru, žuč i štitnu žlijezdu obnavljaju iz korijena…

290
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Jetru, žuč i štitnu žlijezdu obnavljaju iz korijena…

Radi se o namirnici koja posjeduje laksativno dejstvo, a sa kojom možete da uklonite problem zatvora, te da regulišete crijevnu floru kako ne bi više dolazilo do razvoja zdravstvenih problema.

Već godinama se ova biljka koristi kako bi se uklonili i spriječili razvoji mnogih oboljenja, naročito kada su u pitanju bolesti štitine žlijezde, ali i probavnog sistema.

Primjetiti ćete da redovnim uzimanjem, pomaže vašoj koži, dolazi do njenog zatezanja i smanjuje znakove pora.

Sve što trebate da uradite jeste da u svoj meni uvrstite i rotkvice:

Rotkvice u velikoj mjeri mogu da djeluju na zdravlje našeg organizma i pomažu nam kako bismo obnovili tkivo kože, uklonili sve probleme sa stomakom, poboljšali probavu, ali i da iz tijela uklonimo sve nakupljene toksine.

Poseban učinak ova biljka je pokazala na jetri, gdje je došlo do poboljšanja njenog funkcionisanja.

Možete da je primjenjujete i kada imate problema sa žuči, a hranljive materije iz nje pomažu da se izborite sa upalom sinusa i ostalim problemima koji nastaju u predjelu sinusa.

Rotkive imaju dosta vitamina C, antiokidanasa i mnogih drugih hranljivih materija koje su potrebne ljudksom organizmu, kako bi mogao da se izbori sa svim tim oboljenjima.

Vlakna iz rotkvica vrše apsorbciju zasićenih masti i holesterola, tako da možete da ih primjenjujete i kada imate problema sa štitnjačom.

Naravno, ne kao lijek za štitnjaču već kao namirnica koja jednostavno može pomoći zdravlju štitnjače, a i cijelog organizma.