Home Zdravlje PRIRODNI RECEPT ZA REUMU: Nakon upotrebe ovog melema bol nećete osjetiti narednih...

PRIRODNI RECEPT ZA REUMU: Nakon upotrebe ovog melema bol nećete osjetiti narednih nekoliko godina…

206
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Nakon upotrebe ovog recepta bol nećete osjećati narednih nekoliko godina…

Za ovaj nevjerovatni prirodni recept se kaže da ublažava bol osteoporoze i da nakon upotrebe nećete osjećati bol narednih nekoliko godina. Ovo je mješavina za masažu koja se priprema sa nerafinisanim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku so). Medicinska mješavina se priprema odmah za cijeli tok tretmana.

Trebaće vam:

– 10 kašika soli

– 20 kašika ulja (maslinovog, suncokretovog)

Priprema ljekovitog jedinjenja za osteohondrozu:

Pomiješati ulje i so u staklenoj flaši. Zatvoriti je. Nakon nekoliko dana dobićete laganu mješavinu.

Primjena:

Svakog jutra bi trebalo utrljati mješavinu energičnom masažom na vratne pršljenove na mjestima gdje osjećate bol. U početku masirajte 2-3 minuta, dodajući svaki dan još 2-3 minuta, kako bi na kraju imali cjelokupno vrijeme masaže od 20 minuta. Nakon završetka masaže, obrišite vrat mokrim i toplim peškirom. Prilikom primjene postupaka kao što je ovaj, može se desiti da prouzrokuje manju iritaciju kože. Stoga, nakon završetka masaže, obrišite kožu suhom krpom i pospite bebi puderom u prahu.

Rezultat 10-dnevnog tretmana je stimulisanje cirkulacije i poboljšanje mišićne regeneracije hrskavice i koštanog tkiva. Nakon 8-10 procedura primjetićete radikalne promjene. Obnavljanjem protoka krvi u vratnoj kičmi, glavobolje nestaju i vid se popravlja.

To je povezano sa činjenicom da se tijelo oslobađa od toksina, što zauzvrat pomaže normalizaciji metabolizma. Tokom procesa čišćenja, možete osjetiti malu pospanost i vrtoglavicu, ali to se ne događa često. Po pravilu, tretiranje osteohondroze na ovaj način prolazi bez nuspojava i pruža odlične rezultate.