Home Zdravlje PRIRODNI RECEPT ZA SMANJENJE APETITA: Uzimati dvije kašike dnevno prije obroka…

PRIRODNI RECEPT ZA SMANJENJE APETITA: Uzimati dvije kašike dnevno prije obroka…

425
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Uzimati dvije kašike dnevno prije obroka…

Beskonačna borba sa masnim naslagama oko struka veoma zamara. Pokušajte napraviti ovaj sirup za smanjenja apetita i sigurno ćete primetiti promene na svom telu. Veliki broj žena je smanjio obim struka za vrlo kratko vreme zahvaljujući ovom receptu.

Naravno, uz podršku umerenog vežbanja. Ovaj sirup za sagorevanje masnih naslaga eliminiše višak vode iz organizma, i spaljuje masti, poboljšava funkciju mozga, memoriju, sluh i vid. Svi sastojci su prirodni i veoma korisni za organizam.

Za pripremu ovog sirupa biće potrebno:

– 130g korena hrena

– 3 organska limuna

– 3 supene kašike meda

– 2 kafene kašike cimeta

– manji (oko 3cm) koren đumbira

Priprema:

Đumbir i hren isitnite u blenderu. Operite limun, isecite ga na komade i izvadite koštice. Ubacite u smesu i u blenderu sve dobro sjedinite. U smesu dodajte med i cimet, i dobro promešajte. Smesu preručite u staklenu teglu i čuvajte dobro zatvorenu u frižideru.

Primjena:

Uzimajte smesu tokom meseca po kafenu kašiku pre obroka, 2 puta dnevno. Efekat je sjajan. Smanjuje se apetit, želja za slatkim, dobijate puno energije i elana – hren i đumbir u kombinaciji sa medom i limunom stimulišu ceo organizam.

Svakako, kao i mnoge prirodne preparate, ovu kombinaciju sastojaka treba konzumirati pažljivo, ukoliko imate neko ozbiljnije oboljenje.

Hren može da smeta osobama koje imaju problem sa želucem (čir, gastritis). U ovom slučaju posavetujte se sa lekarom koji je upoznat sa vašim zdravstvenim stanjem, pa tek, eventualno, počnete sa njegovim korišćenjem.