Home VIP “OPROSTI BOŽE – NE ZNAJU ŠTA ČINE”: Janjuš plače – Zauzela stav...

“OPROSTI BOŽE – NE ZNAJU ŠTA ČINE”: Janjuš plače – Zauzela stav povodom odluke Aneli Ahmić…

172
0
Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić,
Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić,
Oglas

Zauzela stav povodom odluke Aneli Ahmić…

Nešto manje od mesec dana je ostalo do kraja osme sezone “Elite”. Sam finiš rijalitija obeležio je događaj, kada je Aneli donela odluku da prekine trudnoću. Mnogi sadašnji i bivši rijaliti učesnici iskazali su svoje mišljenje povodom Aneline odluke i Janjuševog ponašanja, a jedna od njih je bila i Jelena Pešić.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Aneli Ahmić bila je primljena u jednu beogradsku kliniku kako bi prekinula trudnoću. Odluku je donela nakon što je danima razmišljala šta da uradi, a mišljenje je menjala iz dana u dan. Ona nije dobila, prema mišljenju mnogih elitara i gledalca, dovoljno veliku podršku Marka Janjuševića Janjuša, njenog bivšeg partnera.

Tokom emisije “Pitanja novinara”, većina rijaliti takimičara je iznelo svoje mišljenje povodom ove nemile situacije i najviše njih je javno osudilo Janjuševo ponašanje, uključujući i Milenu Kačavendu i Maju Marinković koje su proteklih meseci ratovale sa Ahmićevom, ali su se odlučile za žensku solidarnost.

Nekoliko, bivših rijaliti učesnika takođe je na društvenim mrežama podelilo svoje mišljenje vezano za ovu situaciju, a jedna od njih je bila i Jelena Pešić.

Jelena Pešić, bivša učesnica “Zadruge”, a sada uspešna voditeljka, podelila je izvod iz vesti na društvenoj mreži da se Aneli Ahmić rešila za kliniku kako bi tamo prekinula trudnoću. Supruga Mladena Vuletića nije želela da javno morališe, ali je jednom rečenicom iskazala svoj hrišćanski stav prema čitavoj situaciji.

– Oprosti, Bože, ne znaju šta rade – napisala je Jelena, koja je i sama majka dva deteta.

Instagram,
Instagram,

Inače, ovu rečenicu izgovaraju hrišćani, posebno pravoslavci, kada žele da iskažu svoje neodbravanje određenih postupaka, ali da ne osuđuju pojedinca jer po hrišćanskom učenju, ulogu sudije ima samo Bog, a ne čovek.

Ova rečenica je oblikovana po ugledu na reči koje je, prema “Jevanđelju po Luci”, izgovorio Gospod Isus Hrist kada je bio razapet na krstu. Pored hrišćanstva, ni islam ne gleda blagonaklono na prekid trudnoće.

Sestra Sita je bila vidno potresena

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, uvek je podržavala svoju sestru Aneli u njenim odlukama. Sa druge strane, Sita je vernica islama, a i sama je majka, te joj nije bilo lako jer joj je voljena sestra otišla na prekid trudnoće.

Pošto zna da je ona sestri uvek bila snaga u životu i pošto zna njenu situaciju, i ovog puta ju je javno podržala iako nije krila da je bila potresena:

– To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju – rekla je Sita pa otkrila šta bi rekla sestri u klinici da je imala priliku:

– Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo… da mora da bude jaka, nema druge… šta je tu je – zaključila je Sita vidno potrešena za Pink.rs