Home Zdravlje VRAĆA KOSTI U ŽIVOT: Koristi se kod jakih bolova u leđima i...

VRAĆA KOSTI U ŽIVOT: Koristi se kod jakih bolova u leđima i zglobovima…

790
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Koristi se kod jakih bolova u leđima i zglobovima…

Ovaj recept pomaže kod artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima. Kad moderna medicina zakaže, najbolje se okrenuti onoj narodnoj.

Vjerojatno ako pitate svoju baku što uraditi ako vas bole zglobovi, dat će vam recept za “čarobnu” mješavinu. Kažu da taj recept jednostavno pomlađuje i vraća kosti u život.

Dakle, ako osjećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i imate posljedice od nekih starih ozljeda probajte ovaj recept koji ima par jednostavnih sastojaka.

Recept za kosti:

Sastojci:

– 300ml alkohola (70%)

– 100ml povidon joda

– 10 tableta aspirina (ili andola) od 300mg (aspirin je na tržištu još od 1899.)

Sve sastojke možete nabaviti u ljekarni. Povidon jodirani je poznat kao snažan germicid širokog spektra učinkovit protiv velikog broja bakterija, virusa, gljivica, protozoa i spora.

Povidon jodirani se odlikuje istom širinom spektra djelovanja kao i jod bez nedostatka joda, žarenja, obojenja i osjetljivosti.

Priprema i primjena:

Alkohol pomiješajte s jodom i dodajte izmrvljene tablete aspirina. Promućkajte i ostavite na tamnom mjestu 21 dan. Nakon tog možete koristiti recept. Koristite ga redovno u obliku obloga ili direktnog umasiravanja na bolno mjesto.