Home Zdravlje PRIRODNI SOK ZA DOBRO ZDRAVLJE PLUĆA: Redovno ga pijte prije i poslije...

PRIRODNI SOK ZA DOBRO ZDRAVLJE PLUĆA: Redovno ga pijte prije i poslije doručka…

165
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Redovno ga pijte prije i poslije doručka…

Poznato je da pušači imaju problema sa plućima. Znamo koliko cigarete štete našem zdravlju, a posebno ovom organu.

Međutim, postoje i oni koji nikada nisu zapalili cigaretu, ali pluća im nisu u najboljem stanju. U nastavku teksta pogledajte kako ćete očistiti svoja pluća od raznih toksina i preporoditi ih.

Evo kako to postići u roku od tri dana:

Dva dana prije ove metode morate prestati konzumirati mliječne proizvode. U večernjim satima prije prvog dana režima morat ćete popiti šoljicu biljnog čaja prije spavanja.

Šoljica biljnog čaja pomoći će vašim crijevima da se što lakše oslobode od toksina. To je vrlo važno za pluća da ne budu preopterećena tijekom procesa čišćenja.

Postupak:

Iscijedite sok od dva limuna i pomiješajte sa 300ml vode. Pijte ovaj sok prije doručka. Zatim, poslje doručka popijte 300ml svježeg soka od grejpa ili ananasa. Ovi sokovi sadrže prirodne antioksidanse koji su jako važni za zdravlje pluća.

Između doručka i ručka popijte 300ml svježe istisnutog soka od mrkve. Sok od mrkve će doprinijeti poboljšanju krvi. Tijekom ručka pijte 400ml soka bogatog kalijem. Kalij je ključni element za čišćenje pluća.

Recept za sok koji je bogat kalijem:

Stavite 350g pastrnjaka, 350g zelene paprike, 200g potočarke i 350g krastavaca u sokovnik. Trebali bi dobiti oko 400ml soka od povrća.

Važno:

Također, popijte 400ml soka od brusnice prije spavanja. Tijekom ova tri dana, osim sokova, trebali biste također vježbati i dovoljno spavati.

U cilju poboljšanja procesa detoksikacije možete napraviti vruću kupku i uživajte u trajanju od najmanje 20 minuta. Na prvi pogled izgleda zahtjevno, ali zapamtite da će vam pomoći, a pluća će vam biti preporođena.