Home Horoskop BIK, LAV I VODOLIJA ZAŠTIĆENI SU OD 23. NOVEMBRA: Ostvaruju im se...

BIK, LAV I VODOLIJA ZAŠTIĆENI SU OD 23. NOVEMBRA: Ostvaruju im se najveće želje…

697
0
Horoskop,
Horoskop,

Ostvaruju im se najveće želje…

Mlad mesec 23. novembra u Strelcu inspirisaće nas da istražujemo periferije naših zona udobnosti.

U astrologiji, mlad Mesec najavljuje velike promene:

Pošto se ova lunacija dešava u Strelcu, koji je poznat kao vatreni znak koji uvek žudi za sledećom avanturom, uslediće buran period pun prevrata za sve znake Zodijaka, osim nekolicine odabranih srećnika. Mesec u Strelcu 23. novembra jednima donosi haos, a drugima ostvarenje najvećih želja.

Bik

Novi počeci stižu u vaš život. Strelac vas podstiče da napustite granice svoje zone udobnosti i malo eksperimentišete, što može da bude intenzivno – ali vesela priroda vatrenog znaka čini vas optimističnim. Odustajete od onoga što više ne donosi radost vašem životu. Ova lunacija stiže kao melem na ranu i podseća Bikove da kada se jedna vrata zatvore, druga se uvek otvore.

Lav

Da li se trenutno osećate žustro? Mladi mesec pokreće vaša područja kreativnosti i zadovoljstva, tako da je vreme da kreirate svoju umetnost ili kanališete svoju unutrašnju boginju seksa. U poslednje vreme ste naučili mnogo teških lekcija zahvaljujući Saturnovom tranzitu kroz vaš znak Vodolije, ali ovaj mlad Mesec će vam doneti nova uzbuđenja u ljubavni život.

Vodolija

Mladi Mesec je dodatna podrška za vas, Vodolije. Vaša društvena mreža raste ili ćete se povezati sa svojim prijateljima na nove i smislene načine. Šta god da radite ili kroz šta prolazite, znajte da se možete osloniti na druge. Druženja kojih će u ovom periodu biti u izobilju dolaze sa slatkim poklonima.

Izvor: net