Home Horoskop VLADAVINA STRIJELCA DONOSI TORNADO RIBAMA, DJEVICAMA I BLIZANCIMA: Od 23. 11. 2022....

VLADAVINA STRIJELCA DONOSI TORNADO RIBAMA, DJEVICAMA I BLIZANCIMA: Od 23. 11. 2022. godine sve kreće u drugom smjeru…

559
0
Horoskop,
Horoskop,

Od 23. 11. 2022. godine sve kreće u drugom smjeru…

Vladavina Strelca, koja počinje 23. novembra, prema astrolozima, trebala bi da nas uvede u neki mirniji period nakon vladavine turbulentne Škorpije. Iako se mnogim znacima otvaraju sjajne prilike, za Blizance, Device i Ribe biće prilično naporna.

Blizanci

Blizanci će osećati da ne mogu da predahnu, a najviše poteškoća će imati u odnosima s okolinom. Osećaće da je sve što kažu ili naprave pogrešno i da se stalno moraju zbog nečega izvinjavati. Biće siti toga da ih neko stalno kritikuje, iako će, ruku na srce, davati dosta povoda za to jer će biti neorganizovani, skloni kašnjenju i kršenju obećanja. Trebalo bi izbegavati ishitrene odluke.

Devica

Porast porodičnih i kućnih obaveza će oduzeti dosta vremena i energije Devicama pa će se stalno osećati iscrpljeno i neće biti zainteresirane za druženje. Često će biti nervozne i napete, a to bi moglo eskalirati do svađe sa članom porodice. Trošiće više novca nego inače. Iako će ih to frustrirati, neće moći odoleti šopingu jer će im pružati kratkotrajno zadovoljstvo.

Ribe

Ribe će se suočiti s poslovnim poteškoćama. Ako su nezadovoljne na poslu, naredne sedmice to će još više naglasiti pa će biti primorane doneti odluke koje odlažu. Biće frustrirane, umorne i zajedljive pa su očekivane rasprave s okolinom, a posebno će biti napeti biti s autoritetima, recimo sa šefom, profesorom ili roditeljima. Odbijaće da poštuju pravila, a to im može doneti probleme.

Izvor: net