Home Horoskop 4 NAJKREATIVNIJA ZNAKA ZODIJAKA: Oni u svemu vide samo ljepotu…

4 NAJKREATIVNIJA ZNAKA ZODIJAKA: Oni u svemu vide samo ljepotu…

293
0
Horoskop,
Horoskop,

Oni u svemu vide samo ljepotu…

Iako ne postoji pisano pravilo, određeni horoskopski znaci su po prirodi kreativniji od drugih. Zemljani su prizemni i realni, sve rade po pravilima i ne ostavljaju mnogo mesta maštanju, vazdušni znaci uvek negde u oblacima, zamišljaju svet lepšim, pa onda svoje ideje izražavaju kroz kreativnost i umetnost.

Posebnu kreativnu stranu i dar da u svemu vide samo lepotu imaju rođeni u znaku Lava, Škorpije, Vodolije:

Lav

Smatra se da su Lavovi izuzetno kreativni. Oni uvek donose inovativne i savršene ideje, a time inspirišu i druge. Njihova kreativnost nije ograničena na bilo koju vrstu resursa, šta god im je dostupno, oni to iskoriste na najbolji mogući način.

Škorpija

Za Škorpije je normalno potpuno dosadno. Njihova vizija posmatranja stvari čak dodaje život beživotnim stvarima. Nemaju ograničenja kada je u pitanju kreativnost jer u tišini slušaju neispričane priče oko sebe i analiziraju stvari izlazeći van svoje zone udobnosti.

Vodolija

Vodolija veruje u iznošenje svog mišljenja na osnovu talenta. Od biranja reči do obavljanja bilo kakvih zadataka. Njihova vizija i mašta čine da svet izgleda kao bolje mesto.

Strelac

Za Strelce, umetnost nije ograničena i veruju u to da je umetnost svuda. Oči im ostaju širom otvorene i u svemu vide lepotu. Od muzičke do vizuelne umetnosti.

Izvor: net