Home Horoskop OVAN, BLIZANCI I RAK OD 25. DO 28. NOVEMBRA: Ljubav će da...

OVAN, BLIZANCI I RAK OD 25. DO 28. NOVEMBRA: Ljubav će da cvjeta ali poseban oprez na jednom polju…

661
0
Horoskop,
Horoskop,

Ljubav će da cvjeta ali poseban oprez na jednom polju…

Ušli smo u moćan, ali harmoničan period vladavine Strelca, kada su plantere posložene tako da pretežno uživamo, mnoge stvari ostavimo za nama i hrabro krenemo u novo i nepoznato. Osećamo se rasterećeno, ali i uzbuđeno zbog mnogih stvari koje nam dolaze. Vikend horoskop za ova tri horoskopska znaka, peroid od 25. do 28. novembra, donosi ozbiljna uzbuđenja.

Ovan

Slobodnim Ovnovima su sada moguće nove priče – nešto što kreće kroz lepu energiju, opuštenu i inspirativnu komunikaciju. Koliko god vam se žurilo da nešto što pre pokrenete, ne brzajte. Vikend pred vma nosi lepa dešavanja, moguća su nova poznanstva za slobodne Ovnove, koja će se završiti eksplozijom strasti. Što se tiče zauzetih – izgleda kao da se partner i vi vraćate jedno drugom na pravi način, energija i komunikacija između vas su bolji. Ipak, malo upozorenje, bilo bi dobro da ne krijete neke specijalno velike tajne jedno od drugog, jer će se one otkriti uskoro. Vikend pred nama iskoristite da se podsetite zašto ste se zaljubili. Emocije su tu, samo ih je malo prekrila kolotečina. Na poslovnom planu Ovnovima od vikenda stoji ekspanzija, kretanje nabolje. Mlad Mesec u znaku Strelca daje vam priliku da kroz saradnje sa strancima, stranim firmama, državnim i javnim preduzećima ostvarite pomake.

Blizanci

Mlad Mesec u polju partnerstava otvara pred vama jedan sladak (ali kratak) period u kojem će izgledati kao da je sve baš kako treba i pod konac u odnosu sa voljenom osobom. Od 25. novembra vi i voljena osoba se povezujete i dogovarate, ali se i dobro provedite i pravite zajedničke planove. Partnerova energija je trenutno lepršavija od vaše, prepustite drugoj strani da vodi, a vi uživajte. Ukoliko ste slobodni, interesantnih prilika za vas ima, samo izađite. Putevi za ljubav jesu otvoreni i vi možete naglavačke zaroniti u neku priču koja na prvi pogled izgleda jako dobro. Posao će, s druge strane upasti u zastoj. Ono što sada ne ide pustite, ionako će opet doći na red vrlo brzo. Pored toga je moguće da ćete dobiti vrlo iteresantan poslovni predlog – nemojte se zaletati, sačekajte i razmislite malo iako ovo izgleda obećavajuće, brzina vam neće ići na ruku.

Rak

U polju koje se vezuje za posao, za svakodnevicu, za neki vid usluga (odlazak kod frizera, lekara, u šoping) smestili su se Venera, Merkur, Sunce i mlad Mesec bilo kakva ljubavna dešavanja, nova poznanstva ili flertovanja mogla bi da idu kroz neki od ovih segmenata. Što se tiče zauzetih Rakova sada imate priliku i da stabilizujete, ali i da razvijate vaše emotivne relacije. Ukoliko postoje neki problemi, sada je trenutak da se „spušta lopta“ i pronalazi pravo rešenje. Kad je posao u pitanju, od ovog vam perioda stoje jake šanse za dobre poslovne dogovore koji će biti isplativi i u kojima možete funkcionisati na duži rok. Idu vam nešto bolje finansijske prilike, ali sa druge strane, troškovi su haotični i izvlače vam pare iz džepa.

Izvor: net