Home Horoskop PORODIČNA DRAMA, OTKAZ I DEPRESIJA: Jako teška sedmica je pred ova 3...

PORODIČNA DRAMA, OTKAZ I DEPRESIJA: Jako teška sedmica je pred ova 3 znaka Zodijaka…

21564
0
Horoskop,
Horoskop,

Jako teška sedmica je pred ova 3 znaka Zodijaka…

Srećni smo što nam ova nedelja donosi kraj retrogradnog Neptuna. Noćne more će prestati i unutrašnji mir će se vratiti. Ipak u vazduhu ostaje mnogo napetosti. Sa Merkurovim sekstilnim Saturnom u kosmičkoj mešavini, gledamo na nedelju u kojoj želimo da se potpuno pobunimo protiv porodice.

Biće izgovorene reči i to teške a 3 znaka koja će se naći na udaru ovih porodičnoih trzavica su:

Ovan

Pošto ste donekle ugađali ljudima, preuzimate na sebe ove nedelje više nego što možete poneti na svojim leđima. Osećate da morate da imate kontrolu; previše je članova porodice i svi deluju kao “muve bez glave”. Žudite za organizacijom i čvrstim planom, a vaša ličnost insistira na tome da bude ta koja će sve to spojiti. Kad shvatite da ne možete da kontrolišete ponašanje druge osobe, mogli biste se naljutiti ili razbesneti. Osećate poslednje muke retrogradnog Neptuna a u glavi vam samo odzvanja:”previše”.

Bik

Trenutno ste negde “između”. Niste sigurni šta će se dogoditi sa vašim životnim prostorom ili poslom. Dobra stvar je što sve zavisi od vas a loša što nemate pojma šta ćete zapravo učiniti. Hoćete li se seliti ili ne? Hoćete li zadržati svoj sadašnji posao ili ćete se preseliti na drugo dobro plaćeo mesto? Poslednje mesto gde ćete živeti ove nedelje je sadašnjost, a budućnost je izgleda jedino mesto gde možete da smestite svoje misli. Uskoro će vam sve postati sasvim jasno i osećaćete se mnogo opuštenije. Ove nedelje slduje samo iščekivanje i trošenje mnogo novca.

Blizanac

Melanholija će obeležiti ovu nedelju Blizanaca koji se vraćaju na svoje gubitke i slomljeno srce. I ne možete se tome odupreti sa Neptunom u poslednjoj fazi retrogradnosti. Dođe vam da kaznite sebe, i iako ne preuzimate krivicu i ne mrzite sebe zbog bilo čega što se dogodilo — ili se nije dogodilo, ipak nećete moći da se zaustavite da ponovo proživite bol uspomene iz prošlosti i ljude sa kojima više ne razgovarate. Izgubili ste mnogo ove godine, i pomirivši se sa idejom da nikada više nećete povratiti ono što ste izgubili, dozvoljavate sebi neophodnu tugu. Radije biste je zadržali za sebe jer niste zainteresovani da delite svoj bol ni sa kim.

Izvor: net