Home Horoskop PROVJERITE ŠTA KAŽU ZVIJEZDE: Kakvi ćete biti kada ostarite…

PROVJERITE ŠTA KAŽU ZVIJEZDE: Kakvi ćete biti kada ostarite…

8261
0
Horoskop,
Horoskop,

Kakvi ćete biti kada ostarite…

Ne postoji osoba koja se barem jednom nije zapitala kako će da izgleda kada ostari. Pronađite svoj horoskopski znak i saznajte nešto o sebi u budućnosti.

OVAN

Čak ni u starosti nećete se odreći sportskih aktivnosti. Ako u slučaju bolesti budete sprečeni, postaćete pravi „gnjavator“. Pokušavaćete da zadržite ritam dnevnih obaveza kao i dok ste bili mlađi.

BIK

Vama se i starost okreće oko materijalnog bogatstva. Nećete ga olako deliti. U slučaju materijalne oskudice u starosti, postaćete osoba puna nezadovoljstva i gorčine.

BLIZANCI

Društvena ste osoba i zbog toga ćete se i pod stare dane puno družiti. Ako uz sebe imate sličnog supružnika, nikada vam neće biti dosadno, nego ćete i starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima. Ipak, ako ostanete sami, neće vam trebati dugo da obnovite stara poznanstva ili stekete nova.

RAK

Celi život ste veoma osećajni, pa se to neće promeniti ni u starosti. Ukoliko imate porodicu, starost će vam biti ispunjena stalnim posetama, a ako ostanete sami, provešćete tužnu starost punu melanholije.

LAV

Neretko ćete istinitim, preteranim ili čak izmišljenim pričama „daviti“ bliske osobe. Ako ste zaista nešto postigli u životu, bićete vrlo ponosni.

DEVICA

Bavitćete se svojim dnevnim rutinama i uživati u sitnicama. Ukoliko ste imali srećan život i brak, bićete zadovoljni i u starosti. Generalno, Device vole da imaju kućne apoteke u kojoj će pronalaziti lek za fizičke i psihičke tegobe.

VAGA

Ideal vidite u bračnom životu i ako u starosti ostanete bez bračnog druga, potrudićete se da nađete svoju drugu polovinu. Ljubav i iskrenost su vodiči kroz život, drugo vam ništa nije važno.

ŠKORPIJA

Kada postignete nešto važno i prebrodite sve probleme, starost ćete posvetiti razmišljajući o vašim bitkama. Nikada se nećete prepustiti godinama, bavićete se različitim aktivnostima.

STRELAC

Zaštitni znak vaše starosti biće pregršt mudrih saveta koje ćete deliti „šakom i kapom“. Postoji mogućnost i povlačenja u sebe, ali će vaš vedar temperament to uspeti da nadvlada.

JARAC

Starost Jarčeva je kao vino – što starije to bolje. Vi ste osoba koja će sigurno uživati u jeseni života, pa čak ćete se možda i više prepustiti užicima, nego u mlađim danima.

VODOLIJA

Nikada nije prekasno da naučite da vozite auto, bavite se jogom, pa makar imali i 80 godina. Za vas neće postojati klasična starost, jer se nećete osećati staro ili barem to nikada nećete priznati. Uz vas nikada neće biti dosadno, jer ćete svaki dan otkrivati nešto novo.

RIBE

Zanimljivi hobi, kreativan rad ili dokolica – to u potpunosti zavisi od vas. Neće biti neobično ako budete malo smušenu u svom svetu, ali malo pronicljivije Ribe će biti u stanju i glumatanju. Ne brinite ako starost provedete u lenčarenju. U tome ćete uživati.

Izvor: net