Home Horoskop Ovo su najbolji i najgori datumi za venčanje u 2023.

Ovo su najbolji i najgori datumi za venčanje u 2023.

9299
0

Planirate li ovu godine svadbu, astrolozi tvrde da su tri datuma posebno srećna za stupanje u bračnu zajednicu, dok bi se jedan mogao pokazati prilično nepovoljnim. Saznajte koji su najbolji, a koji najgori dani za uplovljavanje u bračnu luku u 2023. godini.

Najsrećniji datumi:

14. oktobar 2023.

Na ovaj dan odvija se pomračina Sunca. Mjesec i Sunce bit će u diplomatičnoj Vagi, znaku partnerstva i ravnoteže, što će doneti toliko potreban sklad u bračni život. Prstenasta pomračina čini ovaj datum jedinstvenim, jer se ovakva pomračina događa samo jednom godišnje ili svake dvije godine.

5. februara 2023.

Ne samo da je na ovaj datum pun Mesec, što je poseban blagoslov, već se 5. februara 2023. nijedna planeta ne kreće retrogradno. Razdoblje punog Meseca sa svim planetama koji se kreću direktno posebno je srećno za početak bračne zajednice i zajedničkog života, prenosi Index.hr.

17. jul 2023.

Parovi koji stavljaju naglasak na porodice i djecu trebali bi razmisliti o vjenčanju 17. jula. To je datum kada će Mesec i Sunce biti u Raku, što ukazuje na neraskidivu ljubavnu sponu. Ovi će parovi ostvariti blizak odnos pun sloge i zajedništva.

Najgori datum

2. septembra 2023.

Ako postoji datum na koji biste trebali izbegavati vjenčanje, to je 2. septembra 2023. To je zato što će Merkur na ovaj dan biti retrogradan, a to može uticati na komunikaciju između budućeg para. Ali i Venera, Saturn, Uran, Neptun i Pluton takođe će biti retrogradni. Jedina planeta koja će se kretati direktno je Mars, planeta rata i akcije, što može upućivati na česte svađe. |