Home Svaštara Žena je suzdržala jecaje dok je pružala ruku prema štenetu utopljenom u...

Žena je suzdržala jecaje dok je pružala ruku prema štenetu utopljenom u blatu i otpadu

4777
0

DAR Animal Rescue je čuo za malog psića koji je bio sam, skrivajući se ispod klupe. Ljudi su prolazili pokraj nje i objavljivali njezine fotografije na Facebooku tražeći pomoć.

Začudo, međutim, nitko se zapravo nije zaustavio, podignuo je i sam joj pomogao. Bila je tako mala i prekrivena blatom. Bilo je iznenađujuće da je samo tako ostavljena.

Jedan od spasitelja iz DAR-a krenuo je pomoći jadnom psiću. Nije mogla razumjeti zašto je beba samo ostavljena da pati. Kad je stigla i vidjela bespomoćnu djevojčicu kako plače, bila je zapanjena. Ovo štene je bilo u teškom stanju. Ne bi dugo preživjela.

Spasitelj ju je umotao u deku i stavio u auto. Bilo je vrijeme da je odvedem veterinaru. Kad je bio na stolu za preglede, veterinar joj je izvadio krpelje koji su joj proždirali krv. Bilo ih je na tone. Oči su joj također bile zaražene. Jadno dijete!

Veterinar ju je također pokušao natjerati da sama ustane, ali je bila preslaba. Bila je to borba. Osim što je bila pothranjena, bila je i anemična zbog parazitskog gubitka krvi.

Na kraju, štene dobiva hranu i vodu. Ona je oduševljena! Kad je posljednji put jela? Nitko ne zna sigurno.

Beba je u lošem stanju, ali rade danonoćno da učine sve što mogu da ozdravi. Nitko ne može predvidjeti budućnost, ali sada kada je na sigurnom i zbrinuta, njezina budućnost izgleda mnogo svjetlije nego prije.