Home Zdravlje PREPORODIĆE VAM KRVNE SUDOVE: Narodni recept za čišćenje začepljenih krvnih sudova zlata...

PREPORODIĆE VAM KRVNE SUDOVE: Narodni recept za čišćenje začepljenih krvnih sudova zlata vrijedan…

163
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Narodni recept za čišćenje začepljenih krvnih sudova zlata vrijedan…

Da biste sasvim očistili krvne sudove, a da pri tome ne oštetite druge organe, pokušajte sa ovim prirodnim starinskim receptom. Godine i nepravilna ishrana dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola.

Zbog toga su znatno suženi. Kao rezultat, dolazi do slabog snadbevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život. Osim toga, mozak znatno pati, a krvni pritisak raste. Posledica ovih procesa mogu biti moždani, srčani udar, kao i druge ozbiljne bolesti.

Potrebni sastojci:

– 4 cela limuna

– kriška korena đumbira

– 2 litra vode

– 4-5 čenova belog luka

– 2 kašike meda

Priprema:

Đumbir i beli luk očistite, isecite u blenderu ili sameljite na mašini za meso. Zatim, u 2l vode stavite izblendani đumbir i beli luk. Ostavite da sve vri 2 sata. Kada se prohladi sve prebacite u teglu zapremine 3 litra te joj dodajte med i izblendani limun sa korom. Smjesu pohranite i držite u frižideru.

Primjena:

Svaki dan popijte na prazan stomak oko 100ml ujutru, pa isto toliko uveče. Tretman upotrebe ovog napitka traje oko 3 nedelje. Napravite pauzu od nedelju dana, pa posle još 4 nedelje uzimajte ovaj napitak. Efekat ćete osetiti već nakon 10 dana.