Home Zdravlje ZELENI ČAJ, CIMET I LOVOROV LIST: Značajno manji struk u roku od...

ZELENI ČAJ, CIMET I LOVOROV LIST: Značajno manji struk u roku od sedam dana…

118
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Značajno manji struk u roku od sedam dana…

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno ludilo, naročito zato što je sve više onih koji su ga probali i imaju samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju!

Sastojci:

– zeleni čaj

– cimet

– lovorov list

Priprema:

Prokuhajte 800ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite.

Primjena:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja. Dakle, popijte prvu šolju ovog čaja na prazan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah poslije doručka, a treću uveče, neposredno prije spavanja.

Uz tri šolje ovog čaja dnevno značajno možete smršati, naročito na kritičnim tačkama tijela, poput stomaka, butina i zadnjice, a prvi rezultati vidljivi su već poslije 7 dana.

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumjeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umjerenom fizičkom aktivnošću.