Home Zdravlje JEDAN OD NAJSTARIJIH PRIPRAVAKA: Veoma je jak i koristi se samo jednom...

JEDAN OD NAJSTARIJIH PRIPRAVAKA: Veoma je jak i koristi se samo jednom u pet godina…

170
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Veoma je jak i koristi se samo jednom u pet godina…

Davne 1972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je nevjerovatan recept, star čak 5.000 godina! Pomaže kod mnogih bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!

Glavni sastojak recepta za ovaj prirodni recept jeste bijeli luk. Nemojte da vas to odmah udalji, jer ga pri konzumiranju nećete ni osetiti, a podarićete organizmu pravi preporod!

Zbog alicina koji sadrži, bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je i u suzbijanju virusa, gljivica i parazita.

Veruje se da ova tečnost može pomoći kod ateroskleroze, bolesti pluća, impotencije, sinusa, visokog pritiska, atritisa, reumu, gastritis, hemoroide, kod mršavljenja te ubrzava metabolizam.

Da biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350g bijelog luka i 200ml 95-procentnog alkohola ili ruma. Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili benzalkonijum-hlorid.

Priprema:

Odvojite čenove bijelog luka, očistite i izgnječite. Pomješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru dva dana.

Primjena:

Ova zdrava mješavina smije da se pije najviše 12 dana i to sipajući odrećeni broj kapi u čašu vode prije doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije prije ručka i tri prije večere.

Detaljno uputstvo za primjenu pogledajte u tabeli:

Foto,
Foto,