Home Zdravlje RECEPT ZA ČIŠĆENJE BUBREGA: Čisti bubrege i pomaže kod ženskih tegoba…

RECEPT ZA ČIŠĆENJE BUBREGA: Čisti bubrege i pomaže kod ženskih tegoba…

122
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Čisti bubrege i pomaže kod ženskih tegoba…

Obično proso je pristupačno, jednostavno i zaista čudesno sredstvo za zdravlje urinarnog trakta. Mnogi tvrde da im je proso pomoglo da zaborave na probleme sa bubrezima.

U narodnoj medicini se koristi kao prirodni dar za dobro zdravlje bubrega. Efikasno čisti bubrege i pomaže kod ženskih bolesti.

Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja poseduje visoku hranljivu vrednost i zdrava svojstva. Predlažemo vam jedan zaista čudesan i delotvoran recept ruske narodne medecine koji će pomoći u čisćenju bubrega od nečistoća i ženskih tegoba.

Recept:

Uveče, 1 cašu (200g) prosa isperite u toploj vodi. Naspite proso u veću teglu (od 3 litre) i prelijte 2/3 tegle vrućom prokuvanom vodom. Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći. Ujutru ponovo promućkajte.

Primetićete belu mutnu tečnost u tegli. Ovo i jeste vaš napitak. Izlijte tu tečnost iz tegle u drugi sud. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.

Proso nemojte bacati. Skuvajte zdravu kašu i pojedite je za doručak. (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuva se 15-ak minuta). Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku. Ovaj odvar treba piti 10-15 dana.

Rezultat:

Posle 10-15 dana bubrezi bi trebalo da su očisćeni od toksina. Eliminisana je upala, obnovljena su tkiva bubrega i organa urinarnog trakta.

Ova žitarica je pristupačna svakome. Nije skupa, možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane. Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinećete zdravlju svojih bubrega.

Prevencija je to o čemu je neophodno misliti, jer će vaš organizam izbeći potencijalne bolesti i čistićete ga na prirodni način. Mešavina limuna i maslinovog ulja, koja se koristi za čišćenje jetre je takođe podstiče i čišćenje bubrega.

Napomena:

Prije upotrebe ovog recepta obavezno se savjetovati sa svojim doktorom i tražiti njegovo mišljenje.