Home Zdravlje UZIMATI JEDNU KAŠIKU UJUTRO NA PRAZAN ŽELUDAC: Pomaže kod bolova u leđima,...

UZIMATI JEDNU KAŠIKU UJUTRO NA PRAZAN ŽELUDAC: Pomaže kod bolova u leđima, vratu, zglobovima…

155
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Pomaže kod bolova u leđima, vratu, zglobovima…

Jasno je da svi toksini u organizmu stvaraju otpad i da je važno sa vremena na vreme uklanjati toksine i njihov otpad. Postoje različite metode čišćenja organizma, ali nijedna nije tako efikasna kao metoda sa braon pirinčem.

Postupak pripreme i primjene:

Uzmite onoliko kašika braon pirinča koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru.

Ujutru procedite vodu, uzmite jednu punu kašiku braon pirinča i kuvajte je 3-4 minuta bez soli u redovnoj vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje ujutru.

Preostali pirinač ponovo prelijte prokuvalom vodom i ostavite u frižideru do sledećeg jutra. Ponavljajte proces svakog dana dok ne potrošite sav pirinač iz tegle.

Tajna je u tome što braon pirinač poseduje kristalnu strukturu. Kada se zrna potope, skrob se uklanja i pojavljuju se ćelije. Braon pirinač se vari u crevima, a ne u stomaku, tako da njegova zrna deluju kao apsorbenti.

Na ovaj način se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi tela oslobađaju od toksina, teških metala i drugih štetnih supstanci. Čišćenje tela pirinčem pomaže pri normalizaciji metabolizma i reguliše telesnu težinu.

Nakon ovog tretmana ćete se osećati dosta zdravije. Postoji samo jedan uslov, nakon što unesete braon pirinač ujutru, ne bi trebalo da pijete niti jedete išta naredna 3 sata.

Nakon ove metode čišćenja organizma trebalo bi vam vremenom biti lakše po pitanju bolova u leđima, vratu i zglobovima ako ste ih imali prije upotrebe ove metode. Efekti tretmana se ne javljaju odmah već postepeno. Nakon dve nedelje počinje pravo pročišćenje organizma.

Toksini počinju da izlaze kroz urin i stolicu, što ćete primetiti po boji urina koji će postati mutan. Nakon toga ćete se osećati dosta zdravije.

Ne zaboravite da unosite puno tečnosti, najmanje 2 litre dnevno. Najbolji izvor tečnosti su voda i zeleni čaj. Dobro bi bilo i da reducirate svoje dnevne obroke.