Home Zdravlje RECEPT ZA ČIŠĆENJE KRVI: Koristi se kod hroničnog umora i problema sa...

RECEPT ZA ČIŠĆENJE KRVI: Koristi se kod hroničnog umora i problema sa cirkulacijom…

248
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Koristi se kod hroničnog umora i problema sa cirkulacijom…

Kako se ne bi zadržavali toksini u krvi treba povremeno napraviti čišćenje. Zadržavanjem toksina u krvi postajemo hronično umorni, patimo od nadutosti i imamo problema sa cirkulacijom. Kod ovih tegoba može pomoći jednostavan pripravak iz vaše kuhinje.

Sve što vam treba je bijeli luk i domaće crno vino. Ovaj zdravi napitak čisti krv, uklanjajući višak masnoće i soli iz organizma te ubrzava metabolizam. Dakle, ako ste hronično umorni i ako imate problema sa cirkulacijom ovo je idelan napitak za vas.

Ovo su sastojci:

– 12 čena belog luka

– pola litre crnog vina (po mogućnosti domaćeg)

Priprema i primjena:

Češnjeve bijelog luka očistite, narežite na četvrtine i stavite u staklenku. Dodajte pola litre crnog vina i posudu dobro zatvorite. Držite je na sunčanom ili svijetlom mjestu oko dva tjedna.

Svaki dan je nekoliko puta protresite, kako bi se sastojci izmiješali. Nakon dva tjedna, procijedite sadržaj staklenke i stavite u staklenu bocu. Uzimajte 1 čajnu žličicu tri puta dnevno, u periodu od mjesec dana.

Upozorenje:

Ovo je snažan napitak za čišćenje i jačanje krvi pa ga primjenjujte s razmakom od 6 mjeseci između dva tretmana, odnosno jednom godišnje.