Home Zdravlje UNIŠTAVA SKORO SVE INFEKCIJE: Smatra se jednim od najboljih prirodnih antibiotika…

UNIŠTAVA SKORO SVE INFEKCIJE: Smatra se jednim od najboljih prirodnih antibiotika…

186
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Smatra se jednim od najboljih prirodnih antibiotika…

Formula datira iz srednjovekovne Evrope iz doba kada su ljudi patili od svih vrsta bolesti i epidemija. Tonik je je zapravo antibiotik koji ubija gram-pozitivne i gram-negative bakterije. Ona takođe ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, povećava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela.

Odličan je i protiv kandide. Ovaj tonik je pomogao mnogima kod virusne, bakterijske, parazitske i gljivične bolesti! Njegovu snagu svakako ne treba potcenjivati. Tajna je u moćnoj kombinaciji kvalitetnih prirodnih i svežih sastojaka.

Napomena:

Možete da nosite rukavice tokom pripreme, pogotovo prilikom rukovanja ljutom paprikom. Budite oprezni, njen miris je veoma jaka, a to može stimulisati sinuse odmah.

Sastojci:

– 700ml sveže jabukovog sirćeta (uvek koristite organski)

– četvrtina šolje sitno seckanog belog luka

– četvrtina šolje sitno seckanog crnog/crvenog luka

– 2 sveže paprike

– rendanog đumbira četvrtina šolje

– 2 kašike narendanog hrena

– 2 kašike kurkuma u prahu ili 2 komada kurkuma korena

Priprema:

Pomešajte sve sastojke u činiji, osim sirćeta. Prebaciti smesu u teglu. Najbolje je da se 2/3 tegle sastoji od suvih sastojaka, ostatak popunite sirćetom. Zatvoriti dobro i protresti.

Držite teglu na hladnom i suvom mestu 2 nedelje. Promućkajte nekoliko puta dnevno. Posle 14 dana, stisnuti dobro i procedite tečnost kroz gazu. Tonik ne treba držati u frižderu. To će trajati dugo.

Ektra savet:

Možete ga koristiti u kuhinji – pomešajte sa malo maslinovog ulja i koristite ga kao salatu ili dodatak jelima.

Doziranje:

Ne razblažujte u vodi, to će smanjiti efekat. Uzmite 1 kašiku svaki dan da ojačate imuni sistem. Povećavajte količinu svaki dan, maksimum 1 mala šolja dnevno. Ako se borite protiv ozbiljnije bolesti ili infekcije, uzeti 1 kašiku tonika 5-6 puta dnevno. Bezbedan je za trudnice i decu jer su sastojci potpuno prirodni i ne sadrže toksine.