Home Zdravlje TAJNI RECEPT IZ SAMOSTANA: Vrhunski borac protiv infekcija i gljivica…

TAJNI RECEPT IZ SAMOSTANA: Vrhunski borac protiv infekcija i gljivica…

110
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Vrhunski borac protiv infekcija i gljivica…

Ako bolujete od neke infekcije, možete pojesti po jednu žlicu pet do šest puta kroz dan. Ovaj zdravi recept navodno datira iz srednjovekovne Europe, iz jednog samostana. Sa vremenom je postao neizostavan dio narodne medicine.

On zapravo predstavlja sjajan prirodni antibiotik koji ubija gram-pozitivne i gram-negative bakterije. Također, pripravak ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u svim dijelovima tijela, a uspješan je i protiv gljivice candide.

Prema narodnim pričama, mnogima je pomogao kod raznih virusnik, parazitskih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, a tajna se krije u domaćim, prirodnim sastojcima.

Sastojci:

– 700ml svježeg jabukova octa

– četvrtina šalice usitnjenog češnjaka

– četvrtina šalice usitnjenog crvenog luka

– 2 svježe ljute paprike

– četvrtina šalice naribanog đumbira

– 2 žličice naribanog hrena

– 2 žličice kurkume u ​​prahu ili 2 komada korjena kurkume

Priprema:

U većoj posudi pomiješajte sve sastojke osim octa pa ih prebacite u staklenku. Pazite da se 2/3 staklenke sastoji od suhih sastojaka, a ostatak popunite jabučnim octom. Staklenku potom dobro zatvorite pa protresite da se sastojci i ocat prožmu.

Čuvajte pripravak na suhom i hladnom mjestu dva tjedna, nekoliko puta dnevno promućkajte staklenku pa nakon dva tjedna pripravak izgnječite i procijedite kroz gustu gazu. Nakon što to učinite, slobodno ga čuvajte na sobnoj temperaturi.

Doziranje:

Konzumirajte jednu žlicu pripravka svaki dan kako biste pobijedili loše bakterije u tijelu i ojačali imunitet, a možete ga koristiti i kao dodatak jelima, poput priloga. Postupno pojačavajte količinu tako da najviše u danu upotrijebite jednu šalicu pripravka. Ako bolujete od neke infekcije možete pojesti po jednu žlicu pet do šest puta kroz dan.