Home Zdravlje KOD PRETJERANOG VIŠKA KILOGRAMA: Recept koji poboljšava cirkulaciju i čisti organizam…

KOD PRETJERANOG VIŠKA KILOGRAMA: Recept koji poboljšava cirkulaciju i čisti organizam…

155
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Recept koji poboljšava cirkulaciju i čisti organizam…

Ovaj čarobni napitak čisti organizam od toksina i poboljšava cirkulaciju. Peršun se u svakodnevnoj pripremi hrane jelima dodaje kao sitna dopuna radi poboljšanja ukusa, ali je zapravo odličan saveznik vašeg zdravlja.

On sadrži dve grupe posebnih sastojaka, vrlo bitnih za zdravlje: prirodna eterična ulja i flavonide. Uz to, odličan je izvor vitamina C, A i K, pa se preporučuje da pojačate količinu peršuna koju konzumirate za vreme sezone gripa i prehlade.

Takođe, peršunov list pokazao se kao izvrsno sredstvo u podsticanju izlučivanja štetnih materija iz našeg organizma i bolje cirkulacije. Ali, ako čudotvornom peršunu dodamo limun i vodu njegov učinak će biti još efikasniji.

Sastojci:

– 1,5 litra vode

– 3 veze peršuna

– 1kg limuna

Priprema:

Limunovu koru dobro istrljajte sodom bikarbonom, kako biste uklonili nečistoće sa kore. Najbolje je da koristite organski limun. Vodu prokuvajte i ostavite da se ohladi.

Limun isecite na kriške, a peršun iseckajte sitno i dodajte u hladnu vodu. Poklopite i ostavite da stoji u frižideru jedan dan. Na kraju, sve izmiksajte u blenderu i sipajte u staklenu teglu ili flašu.

Primjena:

Svakodnevno pijte po 100ml ovog napitka i nećete verovati kojom brzinom ćete popraviti svoju cirkulaciju i izbaciti toksine iz organizma.