Home Zdravlje KOD VIŠKA KILOGRAMA: Evo kako da izbcite višak soli i masti prirodnim...

KOD VIŠKA KILOGRAMA: Evo kako da izbcite višak soli i masti prirodnim putem…

211
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Evo kako da izbcite višak soli i masti prirodnim putem…

Očistićete organizam i od viška soli i masti, pa će i problem nadutosti i viška kilograma biti riješen. Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, tačnije da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju.

Ovaj prirodni napitak će sve to uraditi i očistiti organizam od viška soli i masti, ali i osloboditi vas stresa i hroničnog umora!

Pored primjene ovog napitka, za dugotrajne rezultate potrebno je i da se zdravo hranite, ne jedete brzu hranu i pijete vještačka pića puna štetnih dodataka.

Osobe koje ne piju vino ili uopšte alkohol mogu više da piju prirodne sokove od grožđa, višnje i slično, jer sadrže zdrave sastojke.

Sastojci:

– 12 čehna bijelog luka

– pola litre crnog vina

Priprema i primjena:

Očistite bijeli luk i ustitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svjetlosti 2 nedelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta. Nakon 2 sedmice, procijedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana.

Napomena:

Ovo je jak napitak i zato ga primenjujte sa pauzom od 6 mjeseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje. Prvi rezultati vide se već nakon 24 sata!