Home Zdravlje RECEPT ZA ČIŠĆENJE TIJELA OD TOKSINA I PARAZITA: Preporodićete organizam ovom mješavinom…

RECEPT ZA ČIŠĆENJE TIJELA OD TOKSINA I PARAZITA: Preporodićete organizam ovom mješavinom…

661
0
Zdravlje,
Zdravlje,

Preporodićete organizam ovom mješavinom…

Razmislite šta je prvo što uradite ujutru kada ustanete. Da li popijete vodu, kafu ili odmah doručkujete? Svakako da je kafa najgora solucija, a pored čaše tople vode sa par kapi limuna, postoji još jedna moćna mešavina koja će vam pomoći da očistite telo od toksina, parazita i gljivica.

Kroz ljudski organizam u periodu od 70 godina prođe više od 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, a u stomačnoj duplji nakupi se čak 15 kilograma toksina. Ovi otrovi mogu da prouzrokuju mnoge ozbiljne bolesti, ali i brojne neprijatnosti poput konstipacije, poremećaja metabolizma, problema sa bubrezima, jetrom i crevima.

Upravo zbog toga se preporučuje redovna konzumacija lanenog semena, fantastične namirnice koja blagotvorna utiče na ljudski organizam. Laneno seme razređuje krv, sprečava nastanak ugrušaka, kamenja u bubrezima i žuči.

Laneno seme jača srčani mišić, ubrzava metabolizam i podstiče rad creva, tako da ćete problem konstipacije rešiti vrlo brzo. Ukoliko želite da pročistite krv tokom tri nedelje umesto doručka konzumirajte ovu mešavinu:

PRVA NEDELJA:

Pomešajte 100ml kefira i jednu kašiku mlevenog lanenog semena. Nemojte nikad kupovati već samleveno laneno seme, već ga sami sameljite u mlinu za kafu.

DRUGA NEDELJA:

Pomešajte 100ml kefira sa dve kašike lanenog brašna ili mlevenog lana.

TREĆA NEDELJA:

Pomešajte 150ml kefira sa tri kašike mlevenog lanenog semena. Uz ovakvu terapiju obavezno unosite velike količine vode, bar dva litra dnevno. Nakon tri nedelje se završava tretman koji možete ponoviti za godinu dana. Pre upotrebe ovog prirodnog recepta konsultujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom, pogotovo ako ste hronični bolesnik.